Top 3 cele mai bune suplimente nutritive pentru cresterea masei musculare

BUCURESTI - 10 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Cele mai importante suplimente nutritive pentru fitness si culturism care te ajuta sa-ti cresti masa musculara

1. Proteine

Proteinele sunt substanțe organice macromoleculare formate din lanțuri simple sau complexe de aminoacizi; ele sunt prezente în celulele tuturor organismelor vii în proporție de peste 50% din greutatea uscată. Toate proteinele sunt polimeri ai aminoacizilor, în care secvența acestora este codificată de către o genă. Fiecare proteină are secvența ei unică de aminoacizi, determinată de secvența nucleotidică a genei. (articol preluat din wikipedia)

2. Creatina

Creatina este o substanta care se gaseste in mod natural in organismele vii, implicit in corpul uman. Este alcatuita din trei aminoacizi: arginina, glicina si metionina. Una din principalele surse de creatina este carnea, in special carnea rosie.

Rolul principal al creatinei este acela de a produce energie si de volumizare a muschilor.

3. Aminoacizi

Aminoacizii sunt caramizile din care sunt construite proteinele, dar si muschii. Joaca si un rol fiziologic important in procesele legate de energie, recuperare, stari metale, acumularile de masa musculara si forta, dar si de ardere a grasimilor. Acestia se clasifica in aminoacizi esentiali, care trebuie obtinuti prin alimentatie si aminoacizi neesentiali, datorita faptului ca pot fi sintetizati in corp din alti aminoacizi.

Despre Global Hot Dog

Magazin online cu suplimente nutritive pentru fitness si culturism. Avem o gama variata de suplimente nutritive pentru toate nevoile sportivilor. Comercializam doar suplimente nutritive de la producatori de renume mondial.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/suplimente-fitness/top-3-cele-mai-bune-suplimente-nutritive-pentru-cresterea-masei-musculare