FESTIVITATILE SOLSTITIULUI DE VARA

Locul desfasurarii: CLUBUL DIPLOMATIC BUCURESTI

Organizator: SUPREMUL CONSILIU DE RSAA PENTRU ROMANIA

FESTIVITATILE SOLSTITIULUI DE VARA

Ca in fiecare an Suveranul Mare Comandor al Supremului Consiliu pentru Romania, domnul Andre Pierre Szakvary alaturi de Marele Maestru al Marii Loji Nationale Unite din Romani, domnul Liviu Manecan si Marea Maestra a Marii Loji Feminine a Romaniei, doamna Anca Nicolescu au onoarea sa invite masonii si famillile lor la sarbatoarea Sf.Ion de Vara .
Sentimentele de Uniune, Fraternitate si Iubire ce exista intre diferitele Obediente masonice din Romania aduna din nou in seara de 3 Iulie, la Clubul Diplomatic din Bucuresti, reprezentanti ai diferitelor Mari Loji si Rituri, din tara si strainatate, alturi de prietenii si familiiile lor, pentru a trai impreuna explicatia acestei sarbatori a patronului Ritului Scotian Antic si Acceptat.
Pentru a putea participa la aceste Festivitati sunteti rugati sa confirmati prezenta dvs la numarul de telefon 0722 554 682 sau pe adresa electronica a Marii Loji Nationale Unite din Romania secretariatmlnur@aol.com. pana cel tarziu in data de 30 iunie 2009.


SUPREMUL CONSILIU DE RIT SCOTIAN ANTIC SI ACCEPTAT PENTRU ROMANIA
Str .MECET 21
024083 BUCURESTI
tel/fax 021 252 13 51 mob. 0744129047

Despre MAREA LOJA NATIONALA UNITA DIN ROMANIA

ASOCIAŢIA “MAREA LOJA NATIONALA UNITA DIN ROMÂNIA”, formata din SUPREMUL CONSILIU PENTRU ROMANIA si MAREA LOJA NATIONALA UNITA DIN ROMANIAcu sediul în Bucureşti, sector 4, str. Căpitan Preotescu nr. 33, funcţionând conform sentinţei nr. 40/PJ/26.04.1995 a JUDECATORIA SECT. III BUCURESTI pronunţată în dosarul nr. 39/1995,

Participare: Intrare libera