suuns    

Comunicate de presa si evenimente pe tema suuns

 • suuns. Poster SUUNS

  suuns

  Bucuresti - 8 April 2019

  Comunicat de OneDay Communication SRL

  ... suuns revin in concert la Bucuresti, sambata 13 aprilie, dupa ora 21, la Control Club , in cadrul unui turneu balcanic de promovare a celui mai recent album, Felt . In deschidere, duo-ul Scattered Clouds , un nou export ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , live , oneday live , control club , suuns , felt , scattered clouds

  Vezi toate comunicatele de presa despre suuns

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul suuns.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la suuns. Informatiile despre suuns cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul suuns, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la suuns, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.