Lansare de branduri italiene de genti in Romania: Baldinini, Ermanno Scervino, Piquadro, Gattinoni, Ripani, Cromia - doar pe www.posetepiele.ro

Orastie - 15 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Live site

Suveran Srl, cu o experienta de 13 ani in comertul online de genti si accesorii din piele, prin intermediul magazinului online www.posetepiele.ro pune la dispozitia clientilor sai colectiile primavara vara 2017 ale mai multor producatori de genti de dama sau barbati din Italia.

Genti din piele naturala - Suveran

Poseta - lumea in mana unei femei

Ripani

O geanta poate spune multe despre tine: stilul de viata, gusturi in materie de moda, cu ce te ocupi, conturandu-ti astfel personalitatea. Deoarece aceste detalii sunt importante, ea trebuie sa fie una de calitate, produsa din materiale pretioase, cu finisaje perfecte si cu design exclusivist. Daca vrei sa nu dai gres in ceea ce priveste outfit-ul tau, alege doar genti dama din piele naturala, un must have pentru orice femeie indiferent de varsta sau de statut.

Gama exclusivista, tinuta impecabila, amestecul de culori si accesorii de calitate, detalii extrem de atent lucrate dar si designul unic, fac din fiecare un mod de a fi.

Designerul italian Ganni BALDININI recunoscut in intreaga lume poate da luxul necesar unei genti necesare completarii unei tinute si a te face speciala.

GATTINONI prezinta o colectie minunata de genti casual pe care sa le porti cu satisfactia ca ai facut inca o data alegerea corecta. Un brand, un accesoriu iconic cu un stil inconfundabil care adauga o nota de farmec si eleganta fiecarei tinute, acum disponibil numai pe magazinul online Suveran.ro

ERMANNO SCERVINO -Colectia de genti si posete de firma propusa de acest brand de lux, este inspirata de femeia SCERVINO care iubeste moda si ultimile tendinte, care se bucura de un mix si potrivire de stiluri.

Indiferent daca esti in cautarea unei posete plic eleganta pentru un anumit eveniment sau tinuta ori a unei genti din piele pe care sa o asortezi usor intregii garderobe, cu siguranta o vei gasi cautand prin varietatea de modele, culori, materiale sau branduri din magazinul nostru online.

Despre SUVERAN

Posetepiele.ro este un magazin online de genti din piele atat de dama cat si de barbati, posete, serviete, borsete, curele, portofele, genti voiaj din piele si alte accesorii de lux din piele naturala.Suveran SRL este o societate privata fondata in 2004 in Orastie Jud. Hunedoara. La inceput pentru a produce si exporta genti catre cele mai importante firme din Italia, iar astazi, aceasta se ocupa cu lansarea mai multor branduri italiene pe piata Romaniei prin intermediul magazinului SUVERAN.RO

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/suveran/lansare-de-branduri-italiene-de-genti-in-romania-baldinini-ermanno-scervino-piquadro-gattinoni-ripani-cromia-doar-pe-www-posetepiele-ro