Swiss Clinics lansează Beauty Essentials - Prima gamă de suplimente alimentare premium

BUCURESTI - 25 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Live site

Swiss Clinics®, trendsetter și lider de piață în medicina estetică integrativă, lansează primul brand privat de lifestyle din portofoliu: Beauty Essentials®. Produsele premium, de tip supliment alimentar, se diferențiază datorită asocierilor unice de ingrediente și formulelor inovatoare, create după rețeta proprie Swiss Clinics®. Produsele Beauty Essentials pot îmbunătăți calitatea vieții oamenilor prin cele mai avansate soluții de prevenție și tratament ale medicinei integrative, care sunt capabile să îmbunătățească stilul de viață al consumatorului modern.

.

.

Suplimentele Beauty Essentials® sunt fabricate în România, în colaborare cu producători recunoscuți pentru investițiile în Research & Development, pentru calitatea și beneficiile ingredientelor patentate, documentate științific prin studii de cercetare. Unitățile de producție în care sunt realizate suplimentele Beauty Essentials® dețin cele mai importante licențe și certificări din categorie, care atestă calitatea, eficiența și siguranța acestora. Produsele Beauty Essentials® conțin ingrediente din surse naturale și formule patentate atent selecționate, toate oferind forme de prezentare ușor de administrat, concentrații optime ale substanțelor active, eliberarea rapidă a acestora în organism și biodisponibilitate crescută.

Prima gamă de suplimente Beauty Essentials® este alcătuită din 7 produse: Collagen Beauty, Alkalin Booster, Metabiotics, Stress Free, Body Detox, Immunity Booster și Arnik Repair. Acestea sunt destinate adulților, iar fiecare oferă beneficii distincte: completează dieta, echilibrează flora intestinală, susțin imunitatea, articulațiile, ajută organismul în perioade de oboseală și stres, reglează nivelul colesterolului, protejează și susțin ficatul și inima.

Collagen Beauty îmbogățit cu colagen marin, oferă o serie de beneficii de la sprijin pentru păr, piele și unghii, până la promovarea unui organism sănătos.

Alkalin Booster supliment alcalin vegan, formulat cu vitamine și minerale esențiale din fructe și legume care ajută la neutralizarea acidității din sistemul imunitar.

MetaBiotics primul produs care combină tulpini recent descoperite de probiotice, prebiotice și fitobiotice, care optimizează sănătatea digestivă și bunăstarea mentală.

Stress Free ajută la menținerea nivelului normal de cortizol și la promovarea unui răspuns sănătos la stresul de zi cu zi.

Body Detox conține substanțe nutritive care susțin nivelul glutationului celular și care ajută procesele de curățare ale corpului.

Immunity Booster conține nutrienți esențiali și antioxidanți, ce ajută la reducerea simptomelor oferite de răcelile și gripele sezoniere.

Arnik Repair îngrijește pielea într-un mod delicat, pentru o piele catifelată și mătăsoasă. Formulă delicată cu pH neutru conține ingrediente naturale și prezintă proprietăți cicatrizante, antiseptice, analgezice și antiinflamatoare. 

“În SWISS am avut permanent o precupare pentru inovație, am fost mereu conectați la ultimele studii și descoperiri științifice, iar în ultimii 5 ani am avut acces la cele mai bune practici de la nivel mondial, prin prisma rețelei noastre de parteneri. A venit momentul să investim toată experiența acumulată în crearea unui portofoliu propriu care să respecte aceleași standarde de calitate cu care ne-am obișnuit pacientura. Suntem mândri de portofoliul Beauty Essentials® care cuprinde produse realmente unice pe piață, cu asocieri inedite de ingrediente inovatoare, suplimente care, alături de alte rutine sănătoase, vin să completeze un stil de viață echilibrat,” spune Valentin Burada, fondator Swiss Clinics®.

 

Produsele Beauty Essentials® sunt disponibile în rețeaua partenerilor Swiss Clinics din întreaga țară, în recepțiile Swiss Clinics® și pe platforma online dedicată www.swiss-shop.ro.      

Despre Swiss Clinics

Swiss Clinics® este o companie românească, trendsetter și lider de piață în medicina estetică integrativă care răspunde nevoilor unui lifestyle armonios al omului modern și un promotor al armoniei dincolo de frumusețe.