Deschidere oficiala Jura CEE/Swiss Coffee srl

BUCURESTI - 26 octombrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

JURA – Bine ati venit in lumea cafelei!
In data de 21 octombrie 2010 a avut loc deschiderea oficiala a show-room-ului liderului elvetian in productia de automate premium pentru cafea, JURA, prin intermediului subsidiarei din Romania, firma Swiss Coffee srl.
Partenerii JURA au de acum posibilitatea de a gasi expuse in noul showroom solutiile complete pentru prepararea cafelei, atat pentru gama gastro-profesionala cat si pentru gama casnica.
Garantia calitatii elvetiene este completata prin suport tehnnic de calitate, training de utilizare si service profesional, adaugand si o linie telefonica la care pot beneficia de suport hotline 021 310 JURA (5872).

Deschidere oficiala Jura CEE/Swiss Coffee srl

Cu ocazia deschiderii oficiale a subsidiarei Swiss Coffee srl, a fost lansat si automatul Impressa J9 One Touch - reflexia excelenței în prepararea specialităților de cafea, la o simplă apăsare de buton.

IMPRESSA J9 One Touch

Modelul de lux al gamei Impressa J reinventeaza conceptul perfectiunii. Finisajele precise, materialele distinse, operarea simpla si multitudinea de optiuni creeaza experienta suprema pentru simturile dumneavoastra.

One Touch Cappuccino
Funcția One-Touch Cappuccino va ofera aceasta specialitate de cafea incoronata cu spuma catifelata de lapte, la o singura apasare de buton, fara sa fiti nevoiti sa mutati ceasca sau paharul.

Eco-intelligence
Economia de energie cu ajutorul automatelor inteligente. In modul E.S.M. (Energy Save Mode©) JURA IMPRESSA J9 One Touch foloseste cu pana la 40% mai putina energie. Iar butonul “Zero-energy” deconecteaza aparatul de la sursa de energie – fara consum de energie in stand-by.

Urmati-va intuitia
Tastele functionale foarte clar definite va ajuta sa obtineti intotdeauna rezultatul dorit in cateva secunde. Mai multe, textul cu afisaj clar si indicare rapida a nivelului atins va ofera informatii suplimentare in timp real. Nu a fost niciodata mai usor sa preparati cappuccino, latte machiatto, espresso sau ristretto – toate la o singura apasare de buton.

Reflexia excelentei
Designul său unic, multi-premiat, panoul frontal placat cu crom si liniile clare îl fac să strălucească in orice casă sau birou.

Despre Swiss Coffee srl/Jura Romania

Inca din anul 1931, Firma elvetiana JURA Elektroapparate AG dezvolta solutii inovative pentru segmentul electrocasnicelor premium.
Fiind un pionier in domeniul automatelor pentru cafea, JURA a contribuit activ la dezvoltarea acestui sector inca de la mijlocul anilor ‘80. Compania isi foloseste experienta si know-how-ul si in dezvoltarea de solutii pentru cafea in segmentul profesional, mai ales pentru birouri si sectorul food-service.
Firma de traditie in Elvetia, JURA a devenit intre timp un jucator global. Avand sediul central in Niederbuchsiten, Elvetia, firma este reprezentata in Germania, Austria, Olanda, SUA, Marea Britanie, Australia si CEE (Europa Centrala si de Est) de organizatiile sale proprii de vanzari sau de tip joint-venture. In multe alte parti ale lumii JURA este lansata pe piata in colaborare stransa cu distribuitorii sai locali.

JURA CEE – A success story
Multe tari din Europa Centrala si de Est au o lunga traditie in cultura cafelei. Jura CEE a fost fondata in special pentru a dezvolta aceasta cultura si pentru a o pune in linie cu ultimele inovatii tehnologice. Pentru un confort crescut, mai multa placere si mult mai multa savoare.
Ca subsidiara a Jura Elektroapparate AG, Jura CEE acopera toata gama de activitati, inclusiv cele de vanzari, service si logistica, in zona Europei Centrale si de Est (Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Serbia, Bulgaria) iar acum si in Romania, prin intermediul Swiss Coffee srl.
Incepand din aceasta toamna, Jura este prezenta in Romania prin partenerul sau autorizat, firma Swiss Coffee srl, cu sediul la Airport Plaza Otopeni.

Swiss Coffee s.r.l.
Airport Plaza, Str. Drumul Garii Odai Nr. 1A
075100 Otopeni, Judetul Ilfov
RAZVAN PAUN
Sales and Marketing Manager
Mobil +40 755 742 244
razvan.paun@swisscoffee.ro