Comunitatea SuperBlog ține creativitatea aprinsă în cea de-a 21-a ediție a competiției

BUCURESTI - 9 septembrie 2020

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Internet

Live site

20 de ediții, circa 3000 de participanți, peste 38.000 de articole, peste 500 de probe, mai bine de 130 de sponsori și mii de premii semnificative, în bani, produse și servicii. Astfel s-ar putea rezuma în cifre evoluția SuperBlog - cea mai longevivă și antrenantă competiție de blogging din România. Sub genericul “Ținem creativitatea aprinsă”, o nouă ediție își așteaptă acum concurenții la start. Au început înscrierile!

SuperBlog

SuperBlog

 Ne bucurăm că putem susține talentul bloggerilor din România și așteptăm cu nerăbdare să citim articolele participanților la proba noastră. 

Cosmin Răileanu, General Manager Vindem-Ieftin.ro

Cum bloggerii își doresc afirmare, iar brandurile promovare, în 2008 se lansa SuperBlog, o competiție online de blogging creativ care creează sinergii între companii și influenceri. Pe măsură ce își testează versatilitatea pe diverse probe de blogging, concurenții cu imaginație și pasiune pentru cuvinte își demonstrează abilitățile de comunicatori online și se antrenează pentru cariera de bloggeri profesioniști respectând cerințe exacte și termene-limită, articolele fiindu-le apoi evaluate și notate. La rândul lor, companiile își fac cunoscută oferta într-un context pozitiv, susțin dezvoltarea blogosferei și identifică potențiali colaboratori. Competiția este asezonată cu premii atractive, adrenalină din belșug, interacțiune online și offline. Inițiativa a avut succes deopotrivă în rândul bloggerilor și al companiilor, dezvoltându-se constant. La 1 octombrie începe cea de-a 21-a ediție SuperBlog, iar comunitatea se reunește și atrage noi concurenți creativi.

Între 1 octombrie și 2 decembrie 2020, superbloggerii vor scrie articole pe teme dintre cele mai variate, de la îmbrăcăminte și accesorii, cosmetice și bijuterii, mașini de cusut, suplimente, produse naturiste și alimente sănătoase, mobilier, materiale de construcții și apartamente de lux, până la celule stem, echipamente medicale, aparate purificatoare de aer, decorațiuni de sărbători, software pentru retail sau servicii HoReCa.

Pe lângă premiile câștigate pe parcurs, în cadrul probelor de blogging, la finalul competiției, în funcție de locul obținut în clasament, concurenții primesc și premii suplimentare, în bani și/sau în produse.

Pentru a fi acceptați în competiție, concurenții trebuie să aibă minimum 18 ani împliniți și un blog în limba română, cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole publicate. Mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu. Înscrierile continuă pe toată durata competiției, respectiv până la 2 decembrie 2020.

Competiția SuperBlog 2020 este sponsorizată de ANSWEAR, Băcănia Tei, Cord Blood Center, CusutSiBrodat.ro, e-Sarbatoare.ro, Fares, Farmacia La Preț Mic, Farmec, FAVI, Grădina Urbană, Magister, Medicale-Shop.ro, Melinis, Royal Rezidence Brașov, Salin, StoneMania Bijou, Vindem-Ieftin.ro.

,, (Paulo Coelho)Mulțumim SuperBlog pentru invitația trimisă și le dorim tuturor participanților multă inspirație și creativitate! Ne bucurăm că putem susține talentul bloggerilor din România și așteptăm cu nerăbdare să citim articolele participanților la proba Vindem-Ieftin.ro.” - Cosmin Răileanu, General Manager Vindem-Ieftin.ro

“De ce am ales SuperBlog tocmai în acest an complicat? Pentru că ne-am dorit o locație care să fie diferită, care să fie aparte, care să fie după chipul și asemănarea ta și vrem să afle despre asta cât mai multă lume. În plus, atunci când am conceput meniul de delivery și calendarul de evenimente, ne-am gândit să fie totul disruptiv. Am “piperat” și "condimentat" totul ca să fie cu bun gust, cu stil, am ascultat muuuuuultă muzică, ca să știm cu ce tip de evenimente rezonezi și mai ales, am creat un vibe atât de mișto, pe care ne dorim să ți-l transmitem de fiecare dată când treci pe la noi. Asta vrem să transmitem în această competiție. Și nu uita! Pentru tine, vom rămâne întotdeaua Grădina Urbană – după chipul și asemănarea ta!” - Andreea Vieru, Community Manager Grădina Urbană

,,Se spune că înțelegi cu adevărat un lucru atunci când reușești să îl transmiți mai departe și să-i faci și pe alții să învețe. Altfel spus, știi că știi matematică când ești suficient de capabil să îi faci și pe alții să fie pasionați de matematică, să înțeleagă. Același principiu se aplică și la SuperBlog. Din 2013, de la prima participare, până în 2017, am reușit să înțeleg această competiție, să îi înțeleg importanța și vibeul. Iar din 2018, când am avut primul client, până azi, am reușit să transmit mai departe beneficiile acestei competiții. Pentru că vorbim de creativitate, de native advertising, de SEO, de marketing, de PR, de atât de multe canale și tool-uri pe care le poți folosi, experimenta, înțelege. Iar la final rămân oamenii și amintirile frumoase, iar asta e ceva incomensurabil, ceva pe care poți să îl înțelegi doar dacă faci parte din povestea SuperBlog: ca blogger, client sau partener. Altă cale nu există.” - Bogdan Dărădan, owner agenție H2RO Genuine communication agency

Parteneri media: Catchy, Chic-Elite, Cinemap, Comunicatedepresa.ro, Connect, CREADIV, Fashion8, Gentlemen Market, H2RO – Genuine Communication Agency, IXPR, Loopaa, MTH Digital, PRwave, Red Marketing, Social Media In Culise, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor, Zile și Nopți.

Bloguri partenere: almonacalatoreste.ro, arenait.ro, calatoriaperfecta.ro, casutaunuimelc.ro, catalinapopa.com, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, extravita.ro, maiperomaneste.wordpress.com, manuelcheta.podbean.com, monasimon.ro, moneywatch.ro, opisicaneagra.ro, presainblugi.com, storyspelling.ro, robintel.ro, tssecrets.com. Organizator: SwissPlan.biz.

Despre SwissPlan.biz

Servicii de marketing, comunicare & productie video pentru mediul online
Calitate elvetiana la preturi corecte.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/swissplan-biz/comunitatea-superblog-tine-creativitatea-aprinsa-in-cea-de-a-21-a-editie-a-competitiei