Creativitate la puterea a zecea în blogosfera românească

BUCURESTI - 9 aprilie 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Internet

Live site

Cea de-a zecea ediție a competiției de blogging creativ SuperBlog a ajuns la final. În week-end-ul 4-5 aprilie 2015, peste cincizeci de participanți din toate zonele țării - laureați, sponsori și parteneri - s-au reunit, pentru Gala de premiere Spring SuperBlog 2015, la Complexul Turistic 3 Stejari din Timișul de Jos, jud. Brașov.

Gala Spring SuperBlog 2015

Gala Spring SuperBlog 2015

 „SuperBlog nu mai este doar o competiție în care noi pregătim probe pentru superbloggeri și oferim premii celor mai talentați. Este o comunitate în care am investit cu toții câte puțin din sufletele noastre, iar fiecare ediție nu face decât să adune oameni care, pe lângă talent, ne oferă din experiența lor de viață, atât personală, cât și profesională. Le mulțumim tuturor participanților, dar mai ales vouă, pentru că reușiți într-un mod incredibil să scoateți la suprafață talente nebănuite." 

Daniela Tudosa, PR & Marketing MarketOnline.ro și MediaDOT.ro

Lansată la 1 martie 2015, competiția de creativitate a atras la start 110 bloggeri români, din care 90 s-au întrecut în probe care mai de care mai provocatoare, ce le-au pus inspirația la încercare. Astfel, pe parcursul competiției s-au scris aproape 700 de articole pe temele propuse de sponsori, iar 58 dintre superbloggeri s-au implicat în toate cele zece probe ale acestei ediții. Având posibilitatea de a scrie la oricâte și oricare dintre temele propuse, participanții au putut câștiga premii în produse și bani, fiecare juriu desemnat de sponsori stabilind, în urma evaluării articolelor, câștigătorii premiilor oferite la propriile probe. La final, s-au acordat și premii suplimentare, în functie de punctajele acumulate și, implicit, de locul ocupat în clasament.

Marele câștigător al competiției, craioveanul Daniel Botea, participant la șase ediții SuperBlog cu blogul danielbotea.blogspot.ro, căruia îi revine premiul de 2000 lei cash și trofeul Spring SuperBlog 2015, a declarat: “Întotdeauna o Gala SuperBlog este o încununare a eforturilor din timpul competiției, indiferent de locul pe care ai terminat. Am încercat să-i conving pe colegii de la Craiova că nu contează o notă la o probă sau faptul că au ratat la diferență de 1 punct un premiu de etapă sau un loc în clasament. Eu m-am bucurat la fel de mult indiferent de locul din clasament și se pare că i-am molipsit și pe ei. Iar faptul că la prima participare, în 2012, am fost singurul din Craiova, iar la ultima participare (în calitate de concurent) am fost 6 craioveni mă bucură mai mult decât locul 1. De fapt, dacă mă uit la pozele de la ultimele Gale, în 2015 am fost un pic trist, dar mi-a trecut repede.”

Podiumul a fost completat de Olimpia Săpunaru din Focșani, autoarea blogului almanahe.wordpress.com și câștigătoarea premiului de 1000 lei cash, și respectiv Cornelia Crina Popa din Ploiești, participantă cu blogul nimicurifantezii.blogspot.ro, care a primit 500 lei cash. Valoarea totală a premiilor acordate în Spring SuperBlog 2015 depășește 12.000 lei (RON).

Rezultatele competiţiei, informaţii despre premiile câştigate de participanţi şi alte detalii sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu. Sponsorii competiției au fost companiile Farmec, AVBS Credit, MarketOnline.ro, MediaDOT.ro, Enermed Impex (Avizez.ro), MyMan.ro, VacanteSpeciale.ro și Complexul Turistic 3 Stejari.

„Cea de-a zecea ediție aniversară SuperBlog a venit, în luna martie, cu o colaborare de nota 10 pentru noi. Felicităm în mod deosebit superbloggerii pentru creativitatea de care au dat dovadă și le mulțumim pentru articolele înscrise în concurs la proba AVBS Credit. Ați fost la înălțimea așteptărilor noastre. Ne bucurăm că v-am revăzut la Gala Spring SuperBlog 2015 și sperăm să ne mai întâlnim și cu alte ocazii. AVBS Credit urează mult succes pe viitor tuturor bloggerilor.”Valentin Anghel, fondator și director general AVBS Credit

„SuperBlog nu mai este doar o competiție în care noi pregătim probe pentru superbloggeri și oferim premii celor mai talentați. Este o comunitate în care am investit cu toții câte puțin din sufletele noastre, iar fiecare ediție nu face decât să adune oameni care, pe lângă talent, ne oferă din experiența lor de viață, atât personală, cât și profesională. Le mulțumim tuturor participanților, dar mai ales vouă, pentru că reușiți într-un mod incredibil să scoateți la suprafață talente nebănuite ale unor oameni care au atât de mult de oferit. Așteptăm cu nerăbdare ediția de toamnă.” - Daniela Tudosa, PR & Marketing MarketOnline.ro și MediaDOT.ro

“Ne bucurăm că am avut ocazia să găzduim la Pensiunea 3 Stejari din Timișul de Jos un eveniment de o asemenea amploare cum este Gala SuperBlog. Este prima dată când am participat în calitate de sponsori la această competiție de blogging creativ, acesta fiind și primul nostru contact cu blogosfera românească a cărei importanță este în continuă creștere. Astfel, i-am cunoscut pe oamenii din spatele blogurilor, o comunitate activă de lideri de opinie, cărora sperăm că le-a facut placere să ne fie oaspeți și pe care îi așteptăm să revină, împreună cu familiile și prietenii, oricând doresc.” Claudiu Rusu, director Complex turistic 3 Stejari

Parteneri media: 121.ro – comunitatea femeilor senzaționale, Comunicatedepresa.ro, Connect, Creadiv, MediaIQ, Mujer.ro, Orizonturi Literare, PHOTO Magazine, PRwave.ro, RadioLynx.ro, toateBlogurile.ro, TVR2. Bloggeri parteneri: Nebuloasa.info, alături de câștigători și finaliști ai edițiilor SuperBlog anterioare: ArenaIT.net, cristinalincu.wordpress.com, extravita.ro, gandvis.wordpress.com, irina.bartolomeu.ro, literestacojii.com, mnealui.info, robintel.ro, romaniistiuromaneste.wordpress.com, SexulSlab.info, Tehnocultura.ro, tomaaurora.blogspot.com, tulips-and-sparkles.blogspot.ro. Organizator: SwissPlan.biz

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și provocatoare competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără 10 ediţii (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, peste 1600 de participanți și s-au scris aproape 21.000 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.

Despre SwissPlan.biz

Servicii de marketing, comunicare & productie video pentru mediul online
Calitate elvetiana la preturi corecte.