S-a lansat Creative Monkeyz - site de tutoriale video gratuite, elemente grafice şi inspiraţie

Cluj Napoca - 13 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate

SynapseBlaze a lansat CreativeMonkeyz.com, website destinat tuturor pasionaţilor de artă digitală şi celor care vor să înveţe să folosească programele de editare grafică şi video: Adobe Photoshop, Illustrator, After Effects, Premier Pro, Cinema 4D, etc. Site-ul conţine galerii inspiraţionale updatate zilnic, tutoriale video gratuite în limba română şi o secţiune de elemente grafice downloadabile gratuite - pentru uz personal şi/sau comercial.

Logo-ul CreativeMonkeyz.com

Logo-ul CreativeMonkeyz.com

Spaţiul online românesc suferă de o lipsă de conţinut educativ în format video de calitate - pe când cel internaţional abundă în aşa ceva. Însă, pe site-urile internaţionale dedicate tutorialelor de software costurile sesiunilor de training şi/sau ale dvd-urilor educative sunt destul de ridicate - iar faptul că limba de prezentare a tutorialelor este engleza, nu facilitează înţelegerea completă a conţinutului.

„Buticul de creaţie” SynapseBlaze, a lansat CreativeMonkeyz.com, tocmai pentru a veni în întâmpinarea celor dornici de a învăţa folosirea programelor de editare grafică şi video (Photoshop, Illustrator, Premier Pro, After Effects, Cinema4D, etc. ) urmărind tutoriale video în limba română - gratuit. Pe lângă tutorialele lansate săptămânal, site-ul este compus dintr-o secţiune de blog - galerii inspiraţionale updatate zilnic şi una de elemente grafice downloadabile gratuit, acestea din urmă putând fi folosite în orice fel de proiect, fie el personal sau comercial.

Despre Synapse Blaze

Synapse Blaze este un "butic de creatie" axat pe design, ilustratie si motion graphics si pe dezvoltarea (creearea) de site-uri cu subiect artistic / educativ.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/synapse-blaze/s-a-lansat-creative-monkeyz-site-de-tutoriale-video-gratuite-elemente-grafice-si-inspiratie