AXN Crime si AXN Sci-Fi au fost introduse in pachetul de baza al serviciului i-TV (IPTV)

BUCURESTI - 4 septembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Synco Telecom a introdus posturile AXN Crime si AXN Sci-Fi in pachetul de baza al serviciului de televiziune IPTV via internet, i-TV (peste 55 de canale live acasa sau la serviciu).
La sfarsitul lunii August, i-TV a lansat (in teste), o varianta a pachetului ce necesita o viteza mai mica de acces, astfel incat sa fie disponibila si de pe laptop cu o conexiune wireless EVDO sau 3G. Versiunea care contine 3 posturi LIVE, functii EPG, este disponibila atat clientilor cat si public, in sectiunea demo disponibila pe site.

AXN Crime si AXN Sci-Fi au fost introduse in pachetul de baza al serviciului i-TV (IPTV)

Venind in intampinarea cerintelor clientilor sai, Synco Telecom a introdus in pachetul de baza a serviciului de televiziune digitala i-TV, AXN Crime si AXN Sci-Fi. Programele sunt atent selectionate de echipa i-TV pentru a preintampina dorintele si exigentele utilizatorilor. Synco Telecom doreste sa surprinda in fiecare luna prin adaugarea de noi posturi, precum si functii diverse.

i-TV inseamna calitate digitala, prezenta EPG-ului impreuna cu functiile sale avansate, numarul mare de posturi aflate in pachetul de baza, mobilitate, posibilitatea platii abonamnetului on-line.

Pachetul i-TV poate fi accesat contra unui abonament lunar de 29 RON.

i-TV a fost lansat in Mai 2007, in cadrul expozitiei CERF 2007 si este primul serviciu IPTV din Romania ce permite accesarea unui pachet de posturi TV pe PC, prin Internet.

Conditia minima de utilizare este conexiune la Internet de minim 2.5 megabiti.

Informatii suplimentare sunt disponibile pe www.i-tv.ro, inclusiv o sectiune demonstrativa, unde este disponibile 3 posturi gratuite (Realitatea TV, Money Chanel si Senso TV) pentru vizionare.

Despre Synco Telecom

Synco Telecom este o companie specializată în distribuirea de servicii integrate de telecomunicaţii (internet, telefonie şi televiziune – IPTV), activă pe piaţă din anul 2004.
Corina Cozminca
corina.cozminca@synco.ro