Discovery Channel, Animal Planet, Deutsche Welle si Jetix Play sunt pe i-TV incepand cu 13 August 2007

BUCURESTI - 13 august 2007

Comunicat tip General in IT&C

Synco Telecom a introdus posturile Discovery Channel, Animal Planet, Deutsche Welle si Jetix Play in pachetul de baza al serviciului de televiziune IPTV via internet, i-TV (peste 50 de canale live acasa sau la serviciu). In ultima luna a verii, Synco pregateste posturi noi clientilor, pretul continuand sa fie pastrat in continuare la 25 RON.

La cererea clientilor, Synco Telecom introduce in fiecare luna posturi atractive in pachetul de baza. Canalele noi introduse sunt Discovery Channel, Animal Planet, Deutsche Welle si Jetix Play. Programele sunt atent selectionate de echipa i-TV pentru a preintampina dorintele si exigentele utilizatorilor.

i-TV inseamna calitate digitala, prezenta EPG-ului impreuna cu functiile sale avansate, numarul mare de posturi aflate in pachetul de baza, mobilitate, posibilitatea platii abonamnetului on-line.

Momentan, aflat in perioada promotionala (pana pe 31 August 2007), pachetul i-TV poate fi accesat contra unui abonament de 25RON lunar urmand ca acest pret sa ramana valabil pentru clientii ce se aboneaza acum, indiferent de posturile noi ce vor fi adaugate pe viitor

i-TV a fost lansat in Mai 2007, in cadrul expozitiei CERF 2007 si este primul serviciu IPTV din Romania ce permite accesarea unui pachet de posturi TV pe PC, prin Internet.
Conditia minima de utilizare este conexiune la Internet de minim 2.5 megabiti.

Informatii suplimentare sunt disponibile pe www.i-tv.ro, inclusiv o sectiune demonstrativa, unde este disponibil postul SensoTV gratuit pentru vizionare.

Despre Synco Telecom

Synco Telecom este o companie specializată în distribuirea de servicii integrate de telecomunicaţii (internet, telefonie şi televiziune – IPTV), activă pe piaţă din anul 2004.

Corina Cozminca
Sales&Marketing Manager
corina.cozminca@synco.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/synco-telecom/discovery-channel-animal-planet-deutsche-welle-si-jetix-play-sunt-pe-i-tv-incepand-cu-13-august-2007