IN PREMIERA in Romania i-TV transmite THE HISTORY CHANNEL!

BUCURESTI - 14 octombrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In premiera in Romania THE HISTORY CHANNEL se regaseste, incepand cu aceasta saptamana, in pachetul de baza al serviciului de televiziune digitala i-TV.

IN PREMIERA in Romania i-TV transmite THE HISTORY CHANNEL!

i-TV pune la dispozitia utilizatorilor sai un nou post – THE HISTORY CHANNEL.

Acesta cuprinde emisiuni cu un continut variat – de la strategii de razboi la tehnologie, de la istorica antica la cea contemporana si a conflictelor, fenomene inexplicabile, evenimente speciale din lumea intreaga, lungmetraje cu bugete echivalente celor ale unor filme si seriale de lunga durata, in care se folosesc constructii realizate cu ajutorul graficii computerizate.

Dintre emisiunile difuzate pe The History Channel mentionam “Blood Diamonds”, “Tsunami 2004: Waves of Death”, “Saddam’s Doctor: An Inside Story”, “Vampire Secrets”, “The Silent Service”, “Man Moment Machine”, “Modern Mavels”, “Big Bang:, “True Caribbean Pirates” si multe altele.

i-TV inseamna televiziune direct pe PC, calitate digitala, functii EPG (avertizari prin mail sau sms a emisiunilor favorite), mobilitate, posibilitatea platii abonamentului on-line, prin SMS, o varianta a pachetului ce necesita o viteza mai mica de acces, astfel incat sa fie disponibila si de pe laptop cu o conexiune wireless EVDO sau 3G.

Informatii suplimentare sunt disponibile pe www.i-tv.ro, inclusiv o sectiune demonstrativa, unde sunt disponibile 4 posturi gratuite pentru vizionare.

Despre Synco Telecom

Synco Telecom este o companie specializata in distribuirea de servicii integrate de telecomunicatii (internet, telefonie si televiziune - IPTV) si operatorul serviciului de stocare de date online www.filebox.ro
Corina Cozminca
corina.cozminca@synco.ro