SYSNET CONSULTING GROUP


Descrierea companiei SYSNET CONSULTING GROUP

Despre SYSNET

SYSNET CONSULTING GROUP srl este o firma romaneasca de consultanta specializata in furnizarea de servicii profesionale adaptabile pentru afaceri.
SYSNET SERVICE TEAM va identifica cea mai buna solutie pentru compania dumneavoastra. Suportul nostru este constant si eficient, asa ca intotdeauna veti beneficia de cele mai rapide si cele mai bune servicii.
SYSNET CONSULTING GROUP srl furnizeaza analize performante pentru implementarea noilor tehnologii in dezvoltarea firmelor si pentru cresterea eficientei si productivitatii lor.

SYSNET CONSULTING GROUP asigura o gama larga de servicii atat in activitatea de comercializare cat si in etapele de implementare si post implementare a Sistemului Informatic Integrat (sau Sistem la Cheie), cuprinzand TOATE necesitatile legate de informatizare, modernizare si retehnologizare informationala, creand posibilitatile utilizarii informatiilor in timp real, elementul primordial in realizarea obiectivelor propuse cu eficienta maxima.

Informatizarea moderna prevede realizarea de Sisteme Informatice Integrate, acestea satisfacand toate cerintele informationale si comunicationale ale beneficiarului, permitand schimbul de informatii rapid cu alte sisteme, cat si dezvoltarea sau remodelarea lor usoara fara eforturi si pierderi ulterioare.

SYSNET™ asigura printr-o structura flexibila si eficienta tot setul de servicii necesare informatizarii integrale, astfel :
1.Analiza, Proiectarea si Optimizarea sistemului informatic integrat functie de nevoile beneficiarului.
2.Furnizarea integrala a echipamentului necesar care sa corespunda optimului tehnico - economic pentru solutia proiectata.
3.Configurarea si testarea in regim real a echipamentelor la sediul beneficiarului, precum si interconectarea acestora in sistemul integrat.
4.Furnizarea software-ului de firma necesar, implementarea si testarea aplicatiilor specifice, in contextul sistemului informatic integrat.
5.Instruirea la sediul beneficiarului a :
•personalului implicat in administrarea sistemului informatic integrat.
•grupelor de dezvoltare pentru generarea si adaptarea de aplicatii in contextul sistemului informatic integrat.
•utilizatorilor fara experienta in informatica, pentru utilizarea si exploatarea partilor din sistemul informatic integrat in care sunt implicati.
•personalului de intretinere si exploatare hardware.
6. Dezvoltarea si adaptarea ulterioara a sistemului informatic integrat cu oricare din punctele enumerate mai sus.
7. Efectuarea de service in garantie si post-garantie pe perioade indelungate (1-5 ani), concomitent cu aprovizionarea cu stocuri de consumabile necesare functionarii la parametrii optimi a sistemului informatic integrat.

Prin aceste argumente speram ca SYSNET™ sa devina furnizorul dumneavoastra preferat de produse si servicii in domeniul IT&C.

Comunicate SYSNET CONSULTING GROUP :

Vezi toate comunicatele companiei SYSNET CONSULTING GROUP.