“R-Ev@lution in Building Management Systems - Tehnologiile viitorului - astazi”

Locul desfasurarii: Hotel Marriot, sala Timisoara, ora 10.00

Organizator: SYSNET CONSULTING GROUP si JAPTI - Reprezentanta Economica a Sloveniei la Bucuresti

“R-Ev@lution in Building Management Systems - Tehnologiile viitorului - astazi”

Sysnet Consulting Group şi Robotina d.o.o. vă invită să participaţi luni, 1 octombrie 2007, între orele 10,00 - 14,00 la conferinţa “R-Ev@lution in Building Management Systems- Tehnologiile viitorului - astazi, conferinţă susţinută în incinta Hotelului Marriott, sala Timişoara şi intermediată de Japti (Reprezentan’a Economică a Sloveniei la Bucureşti).
Obiectivele evenimentului sunt: prezentarea avantajelor BMS (Building Management Systems) şi reunirea într-un mediu plăcut a furnizorului, distribuitorului şi potenţialilor beneficiari (birouri de arhitectură, companii imobiliare, supermarketuri, developeri).
BMS (Building Management Systems) este un concept bazat pe tehnologie ultramodernă care permite managementul tuturor echipamentelor şi aplicaţiilor care sunt conectate la reţeaua electrică. Permite de asemenea, condiţii necesare pentru întreruperea programată pe bază de senzori a componentelor, sectoarelor individuale sau a întregului sistem de la reţeaua electrica, atunci când utilizatorul doreşte să asigure măsuri suplimentare de securizare sau automatizare. BMS asigură costuri reduse de mentenanţă, confort, securitate, funcţionalitate, optimizare a performanţelor sistemului, o durată mare de viaţă a componentelor, reduce şi eficientizează consumul electric, precum şi protejează mediul înconjurător. BMS (Building Management Systems) permite recuperarea investiţiei într-o perioadă de unul pâna la doi ani, bineînteţes, depinzând de mărimea şi complexitatea sistemului implementat.

Menţionăm două argumente în favoarea participării dumneavoastră la acest eveniment:

- prezentarea ultimelor noutăţi în domeniul managementului clădirilor inteligente (smart buildings)
- avantaj competiţional pentru dezvoltatorii de proiecte imobiliare, arhitecţi, constructori, reprezentanţi ai industriei turismului, instalaţiilor, etc.

Agenda evenimentului:

10.00 - Deschidere -“ Concepte şi tehnologii noi în Building Management Systems “
- “ Discurs de întâmpinare ”
-“ Profilul companiei, produse, tehnologii, servicii, proiecte la cheie”
11.45 - Pauză de cafea
12.00 - R-Ev@lution in Building Management System (aplicaţii, portofoliu, studii de caz)
13.30 - Întrebari şi Răspunsuri
14.00 - Încheiere şi colectarea chestionarelor de feedback

Nota: după conferinţă companiile interesate, vor avea posibilitatea întâlnirii “one-to-one” cu specialiştii Robotina şi SYSNET în biroul JAPTI din hotelul Marriot (intrarea companii, etajul 5, biroul nr. 517)

Menţionăm faptul că participarea la eveniment nu presupune costuri din partea dumneavoastră.
S.C. SYSNET CONSULTING GROUP srl
Bd. Decebal nr.1, bl.H2, sc.2, et.1, ap.38 sector 3 Bucuresti
Tel: 021-322.91.18
Fax: 021-322.91.28
E-mail: (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
Director General: Mihai Constantinescu
Mobil: 0722.213.868

PR Coordinator
Ruxandra Ştefan: 0731 833 222

Despre SYSNET CONSULTING GROUP

Despre SYSNET

SYSNET CONSULTING GROUP srl este o firma romaneasca de consultanta specializata in furnizarea de servicii profesionale adaptabile pentru afaceri.
SYSNET SERVICE TEAM va identifica cea mai buna solutie pentru compania dumneavoastra. Suportul nostru este constant si eficient, asa ca intotdeauna veti beneficia de cele mai rapide si cele mai bune servicii.
SYSNET CONSULTING GROUP srl furnizeaza analize performante pentru implementarea noilor tehnologii in dezvoltarea firmelor si pentru cresterea eficientei si productivitatii lor.

SYSNET CONSULTING GROUP asigura o gama larga de servicii atat in activitatea de comercializare cat si in etapele de implementare si post implementare a Sistemului Informatic Integrat (sau Sistem la Cheie), cuprinzand TOATE necesitatile legate de informatizare, modernizare si retehnologizare informationala, creand posibilitatile utilizarii informatiilor in timp real, elementul primordial in realizarea obiectivelor propuse cu eficienta maxima.

Informatizarea moderna prevede realizarea de Sisteme Informatice Integrate, acestea satisfacand toate cerintele informationale si comunicationale ale beneficiarului, permitand schimbul de informatii rapid cu alte sisteme, cat si dezvoltarea sau remodelarea lor usoara fara eforturi si pierderi ulterioare.

SYSNET™ asigura printr-o structura flexibila si eficienta tot setul de servicii necesare informatizarii integrale, astfel :
1.Analiza, Proiectarea si Optimizarea sistemului informatic integrat functie de nevoile beneficiarului.
2.Furnizarea integrala a echipamentului necesar care sa corespunda optimului tehnico - economic pentru solutia proiectata.
3.Configurarea si testarea in regim real a echipamentelor la sediul beneficiarului, precum si interconectarea acestora in sistemul integrat.
4.Furnizarea software-ului de firma necesar, implementarea si testarea aplicatiilor specifice, in contextul sistemului informatic integrat.
5.Instruirea la sediul beneficiarului a :
•personalului implicat in administrarea sistemului informatic integrat.
•grupelor de dezvoltare pentru generarea si adaptarea de aplicatii in contextul sistemului informatic integrat.
•utilizatorilor fara experienta in informatica, pentru utilizarea si exploatarea partilor din sistemul informatic integrat in care sunt implicati.
•personalului de intretinere si exploatare hardware.
6. Dezvoltarea si adaptarea ulterioara a sistemului informatic integrat cu oricare din punctele enumerate mai sus.
7. Efectuarea de service in garantie si post-garantie pe perioade indelungate (1-5 ani), concomitent cu aprovizionarea cu stocuri de consumabile necesare functionarii la parametrii optimi a sistemului informatic integrat.

Prin aceste argumente speram ca SYSNET™ sa devina furnizorul dumneavoastra preferat de produse si servicii in domeniul IT&C.

Participare: Intrare libera