HackaTME: T-Me Studios recompenseaza developerii cu 2,500 de Euro!

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: T-Me Studios

HackaTME: T-Me Studios recompenseaza developerii cu 2,500 de Euro!

Programatori de toate formele si platformele, vi se pregateste un eveniment-maraton cu premii pe masura! T-Me Studios organizeaza un hackathon de 24 de ore in Bucuresti, pe 6-7 iunie, unde programatorii vor avea ocazia sa isi ascuta skill-urile, sa se distreze manipuland cod si... sa castige premii in euro!

Sub sloganul 'No dress code. Just code-code', leader de piata in aplicatii de personalizare va organiza evenimentul # HackaTMe la sediul We Love Digital de pe Bulevardul Dacia, nr. 30, in primul weekend din iunie, cu scopul de a crea legaturi mai trainice in cadrul comunitatii de programatori. Initiativa de socializare va avea insa si o finalitate masurabila: la finalul celor 24 de ore de programare, juriul evenimentului, intre care se vor numara un top-developer de la T-Me Studios, Radu-Sebastian Amarie de la Softbinator Algorithms si Bogdan Iordache, de la How to Web, va desemna 2 echipe castigatoare.

Echipa care dezvolta, in cele 24 de ore, cea mai inovatoare, complexa si marketabila aplicatie, intr-o varianta cat mai functionala, va primi 'aurul' turnirului, adica 1.500 de euro cash, iar medalia de argint va pleca acasa cu 1.000 de euro. In plus, venind in sprijinul miscarii mondiale pentru promovarea carierelor STEM in randul fetelor, T-Me creste premiile pentru echipele mixte: daca aveti printre voi o reprezentanta a sexului frumos — hackerita — si castigati HackaTMe, T-Me Studios va da in plus 500 de euro, pe langa cei 1.500 sau 1.000! Live by the code. WIN by the code!

Hackathonul eveniment are in vizor programatorii cu experienta si capacitati peste medie, iar participarea este, evident, gratuita. T-Me Studios va asigura toate cele necesare pe tot parcursul celor 24 de ore de codare intensa, de la rauri de cafea la energizante fara numar, de la gustari la mesele principale, de la sandvisuri la prajiturele (marca Happy Friday) — totul pentru o desfasurare lina, fara batai de cap pentru participanti.

Voua va ramane doar sa va aduceti laptopul sau device-ul pe care veti programa si... cheful de codare! Puteti dezvolta orice idee de produs, indiferent de platforma, si puteti folosi orice device, de la laptop la... Apple Watch, daca aveti!

Inscrierile se pot face folosind acest formular, de azi si pana la miezul noptii dintre 5-6 iunie. Usile se deschid sambata, 6 iunie, la 10 dimineata, iar prima linie de cod se va putea scrie de la 11.Gongul final va bate duminica la 10, dupa care juriul va delibera si va alege echipele castigatoare.

Puteti consulta tot regulamentul pe pagina dedicata #HackaTMe, sau sa adresati organizatorilor orice intrebari pe pagina de Facebook a T-Me Studios. Daca totul e clar, puteti deja sa va inscrieti folosind formularul de aici. Cu cat va aratati interesul mai devreme, cu atat mai bine, mai ales daca nu aveti o echipa completa — in care caz, T-Me Studios va propune developerului fara echipa sa se ataseze uneia inscrise deja, in functie de skill-urile tuturor.

T-Me Studios abia asteapta sa cunoasca cat mai multi programatori pe 6 iunie! Let's code the future — #HackaTMe is only the beginning!

Despre LEMUR LABS SRL

T-Me Studios este o companie internațională fondată în România la finalul lui 2013, care dezvoltă aplicații de mobil. Ne-am clădit un renume ca publisher prolific pe Google Play, cu mai mult de 10.000 de aplicații publicate și zeci de milioane de useri în portofoliu.

Confirmare pana la data: 6 iunie 2015

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • T-Me Studios T-Me Studios
Parteneri eveniment:
  • We Love Digital We Love Digital
  • Softbinator Algorithms Softbinator Algorithms
Parteneri media eveniment:
  • Playtech Playtech