Tabela de valori

Definitie Tabela de valori

Forma de prezentare a informatiilor, exprimate cifric, care se refera la o activitate, un fenomen, o situatie etc. Tabela de valori, ale carei coloane si randuri sunt stabilite in functie de informatiile prezentate si de aspectele urmarite a se evidentia, poate cuprinde date de baza, elemente intermediare de calcul, rezultate partiale si rezultate finale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tabela de valori? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tabela de valori.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tabela de valori. Definitiile termenilor despre Tabela de valori cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tabela de valori, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tabela de valori.