Piata Taraneasca 100% NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL intre 22 si 24 octombrie la Galati

Galati - 21 octombrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Tactic Events in colaborare cu Casa de Cultura a Sindicatelor Galati organizeaza in zilele de 22, 23 si 24 octombrie, intre orele 9,00 si 19, 00 pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor Galati , “Piata Taraneasca” si Salonul de articole mestesugaresti Mester(esti!) 100% NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL.

Piata Taraneasca 100% NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL intre 22 si 24 octombrie la GalatiAflata la 20-a editie nationala, Piata taraneasca va asteapta la Galati cu produse din carne , branza si cascaveluri de la Rupea si Bran, mezeluri traditionale, dulciuri delicioase, turta dulce si kurtos kalacs, vestitul magiun de Topoloveni, zacusca Topoloveana, dulceturi si siropuri de la Suceava, miere si delicii din faguri si propolis de la Cumpana, palinca si licoare salajeana dar si alte bunatati.
Alaturi de deliciile gastronomice, veti gasi mesteri populari cu ceramica, marochinarie din piele ornamentata cu motive populare, caciuli de blana, mesteri argintari cu demonstratii de bijuterie, bijuterii Hand Made, cioplitori in lemn, costume traditionale, flori naturale, vita de vie, arbusti ornamentali, arbusti fructiferi si butasi trandafiri.
Va asteptam cu bunatati, cantece, dansuri traditionale si multe alte surprize pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Galati la, targul “Piata Taraneasca” si Salonul de articole mestesugaresti Mester(esti!) 100% NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL.
De vineri pana duminica, in zilele de 22,23,24 octombrie , pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Galati!
Zilnic intre orele 09, 00 si 19, 00 veti beneficia de reduceri si promotii direct de la producatori, cantece si voie buna, tombola cu surprize!
Si nu uita ca la piata totul se i-a pe degustate!

Despre Tactic Events & Marketing

“Piata taraneasca” este cel mai nou concept de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.
Pentru mai multe detalii,
Corina Berariu
PR Manager
0744 86 00 82
office@tacticevents.ro

katalyna17@yahoo.com