“Piata Taraneasca” 100 % NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL merge weekendul acesta la Constanta”

Locul desfasurarii: Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, platoul exterior

Organizator: Tactic Events & Marketing

“Piata Taraneasca”  100 % NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL merge weekendul acesta la Constanta”

Tactic Events organizeaza in zilele de 02, 03 si 04 iulie,intre orele 9,00 si 19, 00 pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta , B-dul Al. Lapusneanu nr 1“Piata Taraneasca” si Salonul de articole mestesugaresti Mester(esti!) 100% NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL.


“Piata taraneasca” este cel mai nou concept de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, sucuri naturale, miere, turta dulce, kurtos kalacs), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.

La editia estivala a targului, care va avea loc in fiecare weekend din luna iulie, va asteptam cu produse din carne , branza si cascaveluri de la Bran, mezeluri traditionale italienesti, dulciuri delicioase, turta dulce si kurtos kalacs, vestitul magiun de Topoloveni, miere si delicii din faguri si propolis, palinca si licoare salajeana dar si alte bunatati.

Alaturi de deliciile gastronomice, veti gasi mesteri populari cu demonstratii de ceramica de Corund si de Horezu, roata olarului, marochinarie din piele ornamentata cu motive populare, mesteri argintari cu demonstratii de bijuterie, cioplitori in lemn, costume traditionale, flori naturale si bijuterii Hand Made
Va asteptam cu bunatati, cantece, dansuri traditionale si multe alte surprize pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta la, targul “Piata Taraneasca” si Salonul de articole mestesugaresti Mester(esti!) 100% NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL.

De vineri pana duminica, in zilele de 02,03,04 iulie , pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta!

Zilnic intre orele 09, 00 si 19, 00 veti beneficia de reduceri si promotii direct de la producatori, cantece si voie buna, tombola cu surprize!

Si nu uita ca la piata totul se i-a pe degustate!
Pentru mai multe detalii,
Corina Berariu
PR Manager
0744 86 00 82
office@tacticevents.ro

Despre TACTIC EVENTS & MARKETING

“Piata taraneasca” este un concept deja consacrat de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.

Participare: Intrare libera