Piata Taraneasca de Sfantul Dumitru in Piata Sfatului Brasov

Locul desfasurarii: Piata Sfatului

Organizator: TacticEvents

Piata Taraneasca de Sfantul Dumitru in Piata Sfatului Brasov

Piata Taraneasca in parteneriat cu Primaria Orasului Brasov va invita din 25 pana in 27 octombrie, cu ocazia sarbatorii Sfantului Dumitru, ocrotitorul pastorilor, dis de dimineata pana seara tarziu,  la a II-a editie a Pietei Taranesti , in Piata Sfatului din Brasov.

Veti putea degusta: afumaturi traditionale si branzeturi de Covarlui de la Zimbria, jud. Galati; branzeturi, casuri si cascavaluri, pastrama si carnati traditionali din Bran, jud. Brasov,  siropuri, dulceturi si zacusti traditionale de toate felurile de la Poiana Fermecata, Jud Arges, zacusti de ghebe, hribi si alte specialitati din jud Suceava si jud. Bacau, Mustar De Tecuci, Magiun de Topoloveni si produsele Topoloveni Si Topoloveana, palinca de la Asociatia Producatorilor de Palinca din jud. Salaj, turta dulce si covrigi din Pitesti,de la Nea Onu, halvita, ciocolata de casa, grilias si dulciuri specifice banatene din Lipova, jud Arad, de la Casa Petra,  miere si produse apicole din diferite zone apicole: Cumpana, jud Constanta, Maramures si Ilfov dar si alte bunatati, de prin toate zonele tarii. Din specialitatile internationale veti regasi: specialitati italiene, aperitive, prosciutto si parmezan, dulciuri din pasta de migdale, cascavaluri olandeze, cafea la nisip si baclava turceasca.

Continuam seria promovarii mestesugurilor traditionale din satele romanesti cu demonstratii efectuate de Atelierul de Creatie Crestin Orthodox Pucioasa (picture pe lemn – icoane, pristolnice, boluri, cruci) si atelierul de tesaturi “ Razboiul de tesut” cu Cristina Niculescu din jud Valcea.

Va asteptam deci, ve vineri pana duminica, dis de dimineata pana seara tarziu. Si nu uitati: La Piata Taraneasca totul se ia pe degustate!

Detalii: Corina Berariu - Events Manager Tactic Events & Marketing Tel: 0735 441 304 Fax: 031 424 34 88 E-mail: corina@tacticevents.ro https://www.facebook.com/ptaraneasca

Despre TACTIC EVENTS & MARKETING

“Piata taraneasca” este un concept deja consacrat de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.

Confirmare pana la data: 25 octombrie 2013

Participare: Intrare libera