Piata Taraneasca si Meste(Esti)! la MNTR

Locul desfasurarii: Muzeul Taranului Roman

Organizator: Piata Taraneasca

Piata Taraneasca si Meste(Esti)! la MNTR

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! revin in perioada 7-9 iunie cu un nou targ cu si despre copii in curtea interioara a Muzeului National al  Taranului Roman, sos. Kiseleff nr. 3

Vor fi prezenti, cu multe si felutrite mestereli: iconari, cioplitori in lemn, tesatoare, ceramisti, tineri artizani hand made, cusatorese, impletitoare, incondeietoare,  negustori de antichitati taranesti si nu numai.

 

Asa cum ii sade bine unui targ, va vor imbia cu diverse bunatati targoveti din toate provinciile romanesti: mere si magiun, prajituri traditionale, miere si produse apicole din Maramures, dulciuri, placinte intinse, halvita si ciocolata de casa din Banat, afumaturi traditionale atestate de la Zimbria, branzeturi, casuri, cascavele si dulceturi, siropuri si zacusti traditionale din Arges si Bran Moeciu, kurtos Kalacs din secuime, turta dulce si covrigi de la Pitesti si alte bunatati.

La fata locului, pentru pofticiosi, preparatele romanesti la ceaun se servesc cu lipie damboviteana.

Programul de vizitare este de vineri pana duminica, intre orele 10, 00 si 18,00 si intrarea este libera!

Detalii: Dragos Berariu tel: 0735 441 303 office@tacticevents.ro

Despre TACTIC EVENTS & MARKETING

“Piata taraneasca” este un concept deja consacrat de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.

Confirmare pana la data: 7 iunie 2013

Participare: Intrare libera