Piaţa Ţărănească şi Meşter(Eşti)! la MTR

Locul desfasurarii: Muzeul National al Taranului Roman

Organizator: TacticEvents

Piaţa Ţărănească şi Meşter(Eşti)! la MTR

De vineri  22 noiembrie până duminica 24 noiembrie , Piața Țărănească și Meșter(Ești)! vă invită la un nou târg în curtea Muzeului  Național al Țăranului Român.

Vor fi prezenți producători tradiționali și meșteri populari, creatori hand made și colecționari, de pe la 10.00 pana pe la 18.00 cu: icoane , țesături, podoabe, căciuli și alte obiecte croșetate, bijuterii, casete pictate, măști tradiționale, ii și ștergare din pânză și borangic, lăzi de zestre, vâlnice, mobilier țărănesc, patefoane, ceramică tradițională și de colecție.

De-ale gurii puteţi târgui: bunătăți de post și de dulce: cozonaci, mere, magiun, zacuști și murături, turtă dulce și covrigi, miere și cofeturi, ciocolată de casă și prăjituri tradiționale, afumături și brânzeturi, păstrăv afumat, plăcinte și multe alte bunătăți. La ceaun, preparatele dambovițene, cu sarmale de post și mămăligă, se pot servi cu țuică bio sau vin fiert!

Totul se ia pe încercate sau pe degustate, pe măsura și pe gustul domniilor voastre, de vineri până duminică, la MNȚR!

Despre TACTIC EVENTS & MARKETING

“Piata taraneasca” este un concept deja consacrat de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.

Confirmare pana la data: 22 noiembrie 2013

Participare: Intrare libera