Târg de Paşte la MNTR

BUCURESTI - 3 aprilie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Agricultura

Piața Țărănească și Meșter(Ești)! vă invită în săptămâna mare, din 8 pană în 10 aprilie 2015 la Târgul de Paște din curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român.

Târg de Paşte la MNTR

Gospodari și gospodine pricepute vă așteaptă să vă umpleți mesele de sărbatoare cu bunătați specifice, facute cu mult drag și după rețete din vechime: Cozonaci Domnești și Cozonac Bujor, specialitățile de pâine de la Târgul Domnesc,  pască moldovenească și muntenească, fel de fel de plăcinte și prăjituri de casă. Vom face cea mai mare pască, se vor găti la fața locului multe bunătați, se vor încondeia ouă după tehnici tradiționale.

Nu vor lipsi brânzeturile, preparatele din carne, fructele și legumele, verdețurile de primăvară, mierea, zacuștile, salatele, murăturile, dulcețurile și siropurile, ca la o piață țărănească autentică.

Zeci de meșteri populari și artizani vă așteaptă cu cadouri pentru cei dragi: decorațiuni specifice de Paște, sticlă și ceramică, lemn, bijuterii confectionate după tehnici specifice și din materiale diferite, starie țărănești de sărbătoare din cuferele bunicilor, dar și noi, confecționate si cusute de ultimii meșteri populari purtători de tradiție, fețe de masă și alte țesături, antichități țărănețsti și nu numai: mobilier din gospodăria țărănească, ceramică, obiecte din gospodărie, porțelanuri și multe altele.

Vă așteptăm deci, din 8 pană in 10 aprilie 2015, la Târgul de Paște de la Muzeul Național al Țăranului Român! Intrarea este liberă!

Despre Tactic Events & Marketing

“Piata taraneasca” este un concept deja consacrat de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tactic-events-marketing/targ-de-paste-la-mntr