Targ de Sfantul Andrei in Grand Arena Mall

Locul desfasurarii: Grand Arena Mall

Organizator: TacticEvents

Targ de Sfantul Andrei in Grand Arena Mall

De joi pana duminica, din 28 noiembrie pana in 1 decembrie, Piata Taraneasca si Mester(Esti)! in parteneriat cu Grand Arena Mall organizeaza " Targul de Sfantul Andrei "

Artizani Hand Made si mestesugari, producatori traditionali si tineri artisti va asteapta intre orele 9, 00 si 22, 00 cu obiecte frumos lucrate: articole crosetate, bijuterii hand made, decoratiuni de Craciun, casete pictate, obiecte din lemn, sfoara, cadouri, cosmetice naturale, jucarii, genti, botosi, mic mobilier pictat...

Puteti targui bunatati de toate felurile: ciocolata de casa, halvita, grilias, salam de biscuiti si alte felurite dulciuri din Lipova, jud. Arad, miere si produse apicole de la Stupina Stan, baclavale si cafea turceasca, Cozonacul Bunicii de la Botosani, zacusti , dulceturi si siropuri de la Poiana Fermecata, din Arges, turta dulce si covrigi de la Pitesti, branzeturi si afumaturi traditionale, tuici si palinci.

De joi pana duminica, intre orele 9, 00 si 22, 00 va asteptam la Grand Arena Mall, la Targul de Sfantul Andrei!

Despre TACTIC EVENTS & MARKETING

“Piata taraneasca” este un concept deja consacrat de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.

Confirmare pana la data: 26 noiembrie 2013

Participare: Intrare libera