Targul lui Brumarel la Muzeul Taranului Roman

BUCURESTI - 7 octombrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Agricultura

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza din 11 pana in 13 octombrie 2013 in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman "Targul lui Brumarel " Programul este : 10,00 - 18,00 si intrarea este libera .
Va asteptam cu mic cu mare la targ de toamna in locatie cu dichis, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman

Targ Piata Taraneasca la MTR

Targ Piata Taraneasca la MTR

De vineri pana duminica, de dimineta pana seara tarziu, gasiti de toate si pentru toate gusturile: mustarie si gratare, bunataturi la ceaun, palincuta, branzeturi si delicatese din carne din Galati, Arges si Brasov, cozonaci domnesti si Cozonac Bujor, placinte intinse de Turnu, dulceturi si zacusti, miere, ceaiuri si plante aromate de gradina, turta dulce si covrigi, poale-n brau si prajituri traditionale,  ca la o "piata taraneasca" autentica.

Pentru cunoscatori si colectionari sunt antichitati taranesti si mobilier in curtea interioara, portelanuri, ceasuri, ibrice, sfesnice, tablouri, aparate foto, patefoane, carti ...

Mester (Esc)! pentru domniile voastre tineri artisti Hand Made cu demonstratii la fata locului si mesteri populari : bijuterii, lemn, icoane , impletituri, ii, ceramica, vestimentatie,casete pictate si decoratiuni interioare, ceramica si sticlarie, lucrusoare crosetate, sticlarie si alte mestesugareli.

Va asteptam cu mult drag, din 11 pana in 13 noiembrie, la MTR! Intrarea este libera!

Detalii:
Corina Berariu - Events Manager
Tactic Events & Marketing
Tel: 0744 860 082
Fax: 031 424 34 88
E-mail: corina@tacticevents.ro
https://www.facebook.com/ptaraneasca

Despre Tactic Events & Marketing

“Piata taraneasca” este destinata produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.