www.PH-online.ro, cel mai citit site al Prahovei, peste ziarulprahova.ro si observatorulph.ro

Ploiesti - 4 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

www.PH-online.ro a incheiat luna octombrie ca cel mai citit site din Prahova (de orice fel, nu doar de stiri), cu o audienta formata din 51.000 de vizitatori unici.

www.PH-online.ro a depasit ca audienta site-ul ziarului Prahova (43.000 de vizitatori unici in aceeasi perioada) si pentru a treizecisipatra oara - site-ul observatorulph.ro (doar 38.000 de vizitatori unici).

Pe PH-online.ro, octombrie a fost luna dedicata violatorului de copii Marius Frumuzache, care a ajuns sa se teama de libertate in urma mediatizarii faptelor sale odioase, dar si a sportului, unde am dat tonul, la nivel national de trei ori:

- in cazul Mitica Dragomir & Mircea Sandu,

- in cazul incredintarii suspecte a Stadionului Ilie Oana

- in cazul lui Dragos Stefan Enache, batausul care a ingrozit fanii fotbalului din intreaga lume.

Multumim cititorilor pentru locul intai oferit constant, de trei ani incoace, si reamintim companiilor care vad in Prahova un loc în care au interese comerciale, filiale, sucursale, ca www.PH-online.ro este un excelent suport de promovare. 

Conform statisticilor oferite de Trafic.ro, publicul PH-online.ro este preponderent feminin, cãsãtorit, tânãr, interesat de produse si servicii noi, de noutãti administrative si legislative, pregãtire profesionalã, joburi bine plãtite, de locuri de petrecere a timpului liber, oferte si promotii.

Pe PH-online.ro  scriu periodic 28 medici, politicieni, arhitecti, designeri, specialisti, functionari, instructori sportivi si jurnalisti. Doi operatori fac ca orice stire, comunicat, informatie importantã sã ajungã pe site în maxim 90 de minute de la primirea sau aparitia ei. Facem cross promotion cu câteva bloguri locale si avem parteneriate cu câteva televiziuni locale si nationale.

Producem, de asemenea, emisiunea SuperAfaceri, difuzatã sãptãmânal pe Prahova TV, si care este destinatã exclusiv clientilor PH-online.ro. Emisiunea este difuzata si online, pe PrahovaTV.ro si promovata pe www.PH-online.ro/super-afaceri.

Derulãm campanii de publicitate si de public relations, pentru clienti care doresc bannere, articole publicitare, rubrici de specialitate. Costurile lunare oscileazã între 300 lei si 1.000 lei plus TVA. Folosim, de asemenea, frecvent, relatiile de colaborare în sistem barter.

Vã oferim, asadar, o foarte bunã oportunitate de promovare pe o platformã online care se poate lãuda cã, dupã Facebook, reprezintã cea mai mare comunitate din Prahova.

Contact:

Bogdan Stoica, managing partner & editor www.PH-online.ro

office@ph-online.ro

0722 313 552

NOTA - Lucrãm ca mediabuyer pentru TOATE televiziunile si statiile radio din judet si avem contacte permanente cu agentiile de productie publicitarã, organizatorii de evenimente din Prahova, cât si cu operatorii outdoor din Ploiesti si de pe drumurile nationale din judet. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tactic-media/www-ph-online-ro-cel-mai-citit-site-al-prahovei-peste-ziarulprahova-ro-si-observatorulph-ro