TaijiDao


Descrierea companiei TaijiDao

Despre Scoala Wudangsu
fondatorul este Razvan Damian, el fiind interesat de studiul artelor martiale inca din anul 1994, cand a inceput sa practice Aikido. In anul 1998, s-a orientat in totalitate catre practica Taijiquan-ului.
Pentru participarea la campionatele nationale si internationale, Razvan Damian s-a pregatit in Shanghai, in cadrul unor stagii periodice cu maestrul Zhu Dong, profesor si cercetator in domeniul Wushu-ului la „Institul de Wushu din Shanghai”. A participat de asemenea la Campionatul European de Wushu din Portugalia 2002, la Campionatul Mondial de Wushu din Macao, China, 2003 si la Campionatul European de Wushu din Moscova 2004, unde a fost premiat, clasandu-se pe locul al VI-lea.
Desi artele martiale interne se focalizeaza mai mult pe aspectele interioare si pe relaxarea corpului, aceasta nu inseamna ca le lipseste partea de antrenamnent fizic. Un antrenament standard este alcatuit din practici de baza numite Jiben Gong, o parte in care tehnicile sunt exersate sub forma unor succesiuni numite taolu si o alta parte in care se exerseaza aplicatiile martiale. La acestea, se adauga antrenamentul de exersare a energiei interne, numit neigong. in scoala Wudangshu, toate aceste categorii de practici sunt structurate pe nivele, mergandu-se de la simplu la complex. Fiecarui nivel ii corespunde o centura de o anumita culoare. Trecerea pe un nivel superior se face pe baza promovarii unor examene.
Cursuri: WUDANG WUSHU; WUDANG TAIJIQUAN si WUDANG QIGONG; TAIYIN - practici interne feminine; WUDANG WUSHU PENTRU COPII.

Comunicate TaijiDao :

Vezi toate comunicatele companiei TaijiDao.