Misiune Comerciala a Taiwanului la Bucuresti

BUCURESTI - 5 octombrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, IT&C

Taiwan Trade Center Bucuresti si Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) organizeaza intalniri bilaterale de afaceri la Bucuresti.

Misiune Comerciala a Taiwanului la Bucuresti

Taiwan Trade Center Bucuresti si Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) organizeaza intalniri bilaterale de afaceri cu ocazia unei delegatii a mediului de afaceri din Taiwan. Intalnirile de afaceri se vor desfasura in data de 10 Noiembrie 2011, la Hotel Intercontinental Bucuresti (Bulevardul Nicolae Balcescu, nr.4), sala Ronda Grand Ballroom, intre orele 9.00- 17.30. Programul zilei cuprinde si un cocktail ce va facilita interactiunile dintre reprezentantii firmelor participante la eveniment.

Delegatia din Taiwan cuprinde 39 de companii avand drept obiectiv principal dezvoltarea unor relatii de afaceri cu potentiali parteneri romani si explorarea oportunitatilor de pe piata din Romania. Firmele delegatiei acopera o gama variata de afaceri precum: IT&C, electronice, componente auto, industria mobilei, constructii, unelte, utilaje, textile si echipamente fitness.

Biroul Taiwan Trade Center Bucuresti ofera detalii suplimentare despre firmele participante.

Persoana de contact Simon Laih la: telefon 021-311. 99.71/72/73, fax: 021-311.99.74, e-mail:romania4@taitra.org.tw.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/taiwan-trade-center/misiune-comerciala-a-taiwanului-la-bucuresti