O pereche romano-japoneza cucereste ringul!

BUCURESTI - 2 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In anul prieteniei dintre Japonia si tarile dunarene, o pereche romano-japoneza cucereste ringul!

O pereche romano-japoneza cucereste ringul!

A VIII-a ediţie a competiţiei naţionale de dans sportiv Cupa Hobbydance a avut o pereche câştigătoare surprinzătoare, formată dintr-o româncă şi un japonez.

Cu toate că nu pare un sport, dansul este o competiţie în care reuşitele se acumulează după ani de experienţe şi mii de ore de antrenament.

Meritul concursului organizat de Justin Istrate în cadrul competiţiei naţionale Cupa Hobbydance este acela ca pune seniorii să concureze doar cu seniorii, adică la categoria de vârstă peste 30 de ani. La restul competiţiilor sportive aceştia concurează cu tineri de la 16 ani spre vârsta maturităţii depline.

Nu ştim dacă e doar o coincidenţă, dar anul acesta se aniversează 50 de ani de la reluarea relaţiilor diplomatice dintre România şi Japonia, iar premiul cel mare câştigat de Elena Măruţă şi Yoshihiro Katayama punctează indirect această colaborare.

Yoshihiro Katayama este consilier al Ambasadei Japoniei la Bucureşti, iar perechea campioană se antrenează la clubul Hobbydance fiind pregătită de antrenorii Virgil Boroş şi Alexandra Răuţă.

Talent Media School

Despre Talent Media Production TV

Concurs de seniori organizat in cadrul competitiei nationale de dans sportiv Cupa Hobbydance
Clubul organizator al competiei: www.hobbydance.ro

Fotografie: EdCri Foto
talentmediaschool@gmail.com