Petrecere de divort @ Tan Tan Club

Locul desfasurarii: Tan Tan Club

Organizator: Tan Tan Club

Petrecere de divort @ Tan Tan Club


Însuraţi, părăsiţi, divorţaţi sau puşi pe agăţat?

Dacă de ziua îndrăgostiţilor toţi se combină, TAN TAN te divorţează.
Cocktailuri de partaj, shoturi pentru martorii apărării şi dezmăţ pentru toată suflarea fugită din case.

Semnează-ţi certificatul de divorţ pe 14 februarie la Tan Tan, după ora 23.30!Despre Tan Tan

Tan Tan este mai mult decât o întâlnire cu soarele pe cea mai animată plajă a litoralului românesc, mai mult decât un loc în care lumea petrece până la răsărit, pe malul mării. Încă din anul 2004, orice escapadă la mare începe şi se termina pe plajă, la Tan Tan. De acum, cum te-ai obişnuit şi la mare, Tan Tan este noul epicentru al evadării din cotidianul bucureştean.

O ieşire în oraş nu mai înseamnă o bătaie de cap, o noapte de weekend este o experienţă extrasenzorială trăită alături de cei asemeni ţie.

Tan Tan te aşteaptă sa redescoperi plăcerea nopţilor fierbinţi, printre stele, băuturi alese şi muzici alerte, totul departe de aglomeraţia urbană a unei metropole ce a uitat sa danseze.Terapie, consiliere şi rezervări la 0720.826.826

Despre TAN TAN ENTERTAINMENT

Tan Tan Summer Club
Unicul club de vara de la malul marii unde ziua te poti relaxa pe muzica live a saxofonului in timp ce urmaresti o prezentare de moda, te poti bucura de racoarea piscinei sau de gustul preparatelor de la food-bar, iar seara, muzica naste dependenta de sunet, intretinuta de bauturi si atmosfera noului club de noapte .

Participare: Intrare libera