CAFE BAILABLE - concert de tango argentinian la bandoneon si acordeon

Locul desfasurarii: Clubul Taranului

Organizator: Tangotangent

CAFE BAILABLE - concert de tango argentinian la bandoneon si acordeon

DOS POR TANGO
(Doi pentru tango)
Doi maestri, doua instrumente - o singura PASIUNE - muzica de TANGO
Invitatie la Concert de Tango Argentinian, miercuri 24 martie 2010, Clubul Taranului, Bucuresti

Bucuresti - 23 martie 2010 - TangoTangent va invita la Concertul extraordinar de tango argentinian - Cafe Bailable - sustinut de Joaquin Amenabar si Emy Dragoi in cadrul evenimentului TANGO GENTE 4, workshop de tango argentinian ce se desfasoara la Bucuresti intre 22 si 24 martie 2010.

Joaquin Amenabar este dirijor şi prim-bandoneonist în „Orquesta Tipica de la Guardia Vieja”, orchestră care este specializată pe un repertoriu de tango tradiţional. Joaquin Amenabar călătoreşte concertând solo cu un repertoriu variat de tango clasic şi contemporan. A concertat în San Francisco, Chicago, Istanbul, Australia, Noua Zeelandă şi multe ţări ale Europei.

“TANGO GENTE este un proiect prin care Tangotangent invita in Romania cele mai titrate cupluri de instructori si dansatori de tango argentinian precum si alte personalitati din lumea muzicala de tango argentinian pentru a sustine workshopuri prin care persoanele pasionate de tango din Romania pot avea acces la cele mai noi sisteme de predare si invatare activa a tangoului.” ne-a declarat Gilbert Iscu fondator Tangotangent.

Concertul va fi urmat de Milonga Tango Gente 4. Milonga este petrecerea de tango, la care pot participa si se pot bucura atat novicii cat si cunoscatorii fenomenului numit tangoului argentinian. Milonga este un eveniment social, este petrecerea de tango care reuneste oameni din toate domeniile de activitate, iubitori de muzica de calitate, dans si atmosfera calda a unei seri in care se pot bucura de savurarea unui vin bun, in acorduri de muzica de tango, de frumusetea unui dans sau de primii pasi de tango dansati dupa cea dintai lectie de tango argentinian.

Biletele se pot procura de la Clubul Taranului, in ziua concertului.

Despre invitati
Joaquín Amenábar
Joaquín Amenábar a studiat bandoneonul cu Rodolfo Daluisio în cadrul Conservatorului Superior "Manuel de Falla" din Buenos Aires Superior Conservatory şi a absolvit cu titulul de professor de bandoneon. În prezent Joaquin Amenabar predă studii de bandoneon în cadrul Conservatorului Naţional "Lopez Buchardo" la Universitatea Naţională din Buenos Aires, în cadrul Conservatorului Superior "Manuel de Falla" şi în cadrul şcolii de muzică populară Avellaneda.

Emy Dragoi
Emy Dragoi (Romania) dupa parerea noastra - cel mai bun acordeonist de jazz al momentului este invitat la Tango Gente 4 si va sustine un recital prin care ne va arata in felul sau unic caracterul profund improvizational al muzicii de tango argentinian. Emy Dragoi - declarat in 2004 si 2005 - Acordeonistul anului in Franta (la Paris) - a studiat la scoala de jazz a lui Bill Evans, la sectiunea pian, a cintat in orchestra lui Philippe Lebel, si a studiat cu renumitul acordeonist si pedagog, Jean Demeux, iar mai apoi cu Jean Corti, Isabelle Durand, Daniel Colin, Armand Lasagne.

Despre Tangotangent
Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.

TangoTangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian - Un Tango mas - care se joaca in prezent la Teatrul Odeon.

Pentru mai multe detalii despre noi, activitatile si proiectele noastre vizitati website-urile www.tangotangent.ro si www.milonga.ro

Alte detalii despre eveniment pe site-ul oficial: www.gotan.roAmalia Iscu
Tangotangent
0741131319
www.milonga.ro

Despre ISCU GILBERT NICOLAE PFA

Despre Tangotangent
Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.
TangoTangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian - Un Tango mas - la Teatrul Odeon.
Pentru mai multe detalii despre noi vizitati www.milonga.ro

Participare: Intrare libera