Festival de tango argentinian “Eliberarte - Noches y Dias de tango”

Locul desfasurarii: Clubul Taranului, Bucuresti

Organizator: Tangotangent si Aya Tango

Bucuresti, Romania, 13 octombrie 2008 –– Tangotangent si Aya Tango va invita în perioada 31 octombrie – 6 Noiembrie 2008 la Festivalul de tango argentinian "Eliberarte - Noches y Dias de tango", care se va desfasura la Bucuresti, la Clubul Taranului – partener in organizarea acestui eveniment. Eliberarte – concept unicat de eveniment, care prezinta tangoul argentinian ca arta, în mai multe forme si interpretari gravitante si eliberatoare: muzica, dans si film.

Festivalul “Eliberarte - Noches y Dias de tango” va reuni in premiera la Bucuresti trei dintre cele mai revolutionare cupluri de dansatori si profesori de tango argentinian din lume - Sebastian Arce si Mariana Montes (Argentina), Mariano "Chicho" Frumboli si Juana Sepulveda (Argentina), Damian Rosenthal si Celine Ruiz (Argentina, Franta).

Deschiderea festivalului are loc vineri, 31 octombrie 2008 cu Milonga cu muzica live la care invitat special este renumitul acordeonistul roman – Emy Dragoi care va sustine un recital de tango argentinian.

Agenda festivalului include, timp de o saptamana: lectii gratuite de initiere în tango argentinian pentru cei interesati, 6 workshop-uri (seminarii) tematice pentru dansatori, 4 milongi (petreceri cu tango argentinian atat cu muzica live cat si cu show-uri demonstrative ), doua spectacole de tango argentinian sustinute de catre invitatii speciali.

Festivalul “Eliberarte – Noches y Dias de tango” este cel mai important eveniment de tango argentinian organizat in Romania pana acum si face parte din proiectul gotan.ro demarat in 2007 de Tangotangent. “Eliberarte este un concept care transmite urmatorul mesaj: fiecare dintre noi are ocazia sa se exprime pe sine prin tango - prin dans si prin muzica; prin arta poti deveni mai mult decat esti si iti poti “iesi” din rolurile impuse de societate; tangoul, ca forma artistica de expresie personala este un mijloc real, tangibil si non-elitist de a te elibera, de a te exprima.” ne-a declarat Amalia Iscu, instructor si membru fondator Tangotangent.

Gilbert Iscu
Tangotangent
0721 284428

Despre ISCU GILBERT NICOLAE PFA

Despre Tangotangent
Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.
TangoTangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian - Un Tango mas - la Teatrul Odeon.
Pentru mai multe detalii despre noi vizitati www.milonga.ro

Participare: Intrare libera