Primavara asta revolutionam conceptul de... CADOU! - Abrazos de Tango (Imbratisari de Tango)

BUCURESTI - 27 februarie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Tangotangent si AyA Tango anunta: lansarea celui mai original, personal si neasteptat cadou - Abrazos de Tango (Imbratisari de tango) – abonament lunar la cursuri de tango argentinian, pentru cuplurile dornice sa descopere frumusetea imbratisarii din tango.

Primavara asta revolutionam conceptul de... CADOU! - Abrazos de Tango (Imbratisari de Tango)

„Tangoul este considerat drept unul dintre cele mai expresive dansuri, pentru ca prin natura sa improvizationala ne ofera posibilitatea sa ne exprimam asa cum suntem, sa ne manifestam creativitatea in dans, emotia si pasiunea pentru dans. Daca dansul înseamna pentru dvs. implicare emotionala, atentie si conexiune totala cu celalalt, va invitam sa dati partenerului/partenerei posibilitatea sa se exprime prin dans, impreuna de dvs. si sa-i oferiti un cadou deosebit - Abrazos de Tango!” ne recomanda Gilbert Iscu, initiatorul proiectului si fondator al Tangotangent.

Abrazos de Tango este un abonament lunar pentru 2 persoane, care asigura accesul la cursurile de tango argentinian pentru incepatori – Tango Pasion si Tango Esencia - organizate la Estudio Tango Real, de catre Tangotangent si AyA Tango, incepand din prima jumatate a lunii martie. Abonamentul include 8 lectii si la 4 practica de tango pe perioada valabilitatii acestuia. Numarul de locuri este limitat!

Cursurile incluse in Abrazos de Tango - se vor desfasura la Estudio Tango Real, Str. Sf. Stefan nr. 21, sector 3, Bucuresti
Zile de lectii: Luni si Miercuri - de la 19.00 la 20.30 si respectiv Marti si Vineri - de la 20.30 la 22.00
Zi de practica: Vineri de la 22.00 la 23.30
Pentru programul complet, detalii si inscrieri, vizitati www.milonga.ro

Cursurile pentru nivelul incepatori au ca scop sa-i introduca pe cursanti in fenomenul “tango argentinian”, sa-i invete notiunile de baza din tango care sa le permita ca la sfarsitul cursului sa poata dansa liberi si improvizat la milonga (locurile unde se danseaza tango argentinian). Daniel Mandita, unul dintre fondatorii Clubului Tangotangent ne-a declarat ”Dupa ce timp de trei ani am abordat in cele mai diverse moduri predarea tangoului in Bucuresti si am format mai multe sute de dansatori, suntem astazi in masura sa propunem celor care vor sa descopere tango-ul argentinian mai multe perspective de invatare care raspund preferintelor si asteptarilor publicului iubitor de tango.”


Tango Pasion
Instructori – Florin si Lucile (Tangotangent)
Florin si Lucile sunt doi dansatori tineri si eleganti al caror dans exprima pasiunea pentru viata, pentru emotie si pentru forma de tango. Desi tineri, Florin si Lucile sunt dansatori experimentati cu multe spectacole de dans la activ, atât în România cât si în afara tarii în Ungaria, Spania, Italia, etc.
Tangoul este considerat de multi ca unul din modurile cele mai puternice de a ne exprima emotia si pasiunea. Daca tango înseamna pentru dvs emotie, implicare si dedicare catre partener va invitam sa faceti primii pasi în compania lui Florin si a Lucilei.

Tango Esencia
Instructori - Andrei & Andreea (AyA Tango)
AyA Tango este un stil de viaţă pe care îl experimentăm prin dans – tango argentinian – şi pe care îl împărtăşim tuturor celor care îşi doresc să descopere libertatea şi propria identitate în exprimarea acestei arte.
Andrei şi Andreea sunt exploratori ai tangoului al căror dans caută permanent exprimarea personalizata a muzicii prin miscari naturale si gandire libera. Au urmat cursurile celor mai renumiti profesori din lume si au participat la festivaluri si workshop-uri in Romania, Ungaria, Italia, Turcia, Grecia, Germania. Stilul de predare se concentrează pe muzicalitate, structuri simple si elemente de baza pentru improvizatie, concepte care permit elevilor să işi dezvolte un stil unic şi personal de expresie în tango
Daca tango inseamna pentru dumneavoastra creativitate, imaginatie, naturalete, vă invităm să descoperiţi centrul organic al tangoului cu Andrei şi Andreea.


Despre TangoTangent

Despre Tangotangent
Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia Iscu si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.
Tangotangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian - Un Tango mas - care se joaca in prezent la Teatrul Odeon. Spectacolul „Un Tango Mas” a avut succes atat in turneele intreprinse in tara la Brasov, Alba Iulia, Piatra Neamt sau Timisoara, cat si in cele din strainatate din Madrid, Ierusalim, Bassano del Grapa (Italia) si Budapesta.
Pentru mai multe detalii despre noi, activitatile si proiectele noastre vizitati website-urile www.tangotangent.ro si www.milonga.ro
Gilbert Iscu - 0721284428
Amalia Iscu - 0741131319
news@milonga.ro

office@tangotangent.ro