Seminar intensiv de tango argentinian - Todo Vals

Locul desfasurarii: Libraria Okian, Str. Muresenilor nr. 1, Brasov

Organizator: Libertango si Tangotangent

Seminar intensiv de tango argentinian - Todo Vals

Bucuresti, Romania, 6 ianuarie 2009 –– Tangotangent si Libertango va invita sambata, 10 ianuarie 2009 la seminarul intensiv de tango argentinian "Todo Vals", care se va desfasura la Brasov, la Libraria Okian – partener in organizarea acestui eveniment.

Seminarul se adreseaza dansatorilor de tango argentinian care doresc sa descopere si sa aprofundeze structurile de dans dedicate tangovalsului (valsului creol - gen muzical integrat in corpusul tango-ului argentinian).
Agenda seminarului a carui tematica este muzicalitate & circularitate in tangovals include, timp de 3 ore, doua module: primul modul de la 14.00 la 15.30 - se adreseaza dansatorilor de nivel incepator-intermediar si abordeaza aspecte legate de ritmica din tangovals, deplasarea liniara in tangovals, giro completo & media vuelta si schimbarea ritmica a directiei de intoarcere in tangovals; al doilea modul de la 15.45 la 17.15 - se adreseaza dansatorilor de nivel intermediar-avansat si va avea ca subiecte: tipuri de ritmica in tangovals, deplasari circulare in tangovals (dreapta & stanga), schimbarea directiei unei intoarceri, si schimbarea directiei unui pivot.
Seminarul intensiv de tango argentinian “Todo Vals” este primul eveniment de tango argentinian organizat in Romania anul acesta si face parte dintr-o serie mai lunga de seminarii ce vor fi organizate de Libertango si Tangotangent in 2009. “Scopul acestui seminar intensiv este sa ofere iubitorilor de tango din Brasov, si nu numai, mijloace adaptate nivelului propriu de dans de a exprima bogatia si bucuria din motivele melodice ale valsului creol. Daca stilul dvs de învatare se bazeaza pe analiza si întelegere rationala, va invitam la acest seminar intensiv de la Brasov.” ne-a declarat Mirela Muntean, instructor si fondator al Libertango – scoala de tango argentinian din Brasov si co-organizator al evenimentului din 10 ianuarie.

Despre invitati
Profesorii invitati sa predea acest seminar sunt Daniel Mandita si Amalia Iscu, membri fondatori ai Tangotangent, cea mai prestigioasa si mai activa scoala de tango argentinian din România. Daniel si Amalia au creat spectacole de dans si au format de-a lungul a trei ani peste 200 de dansatori. Daniel si Amalia alcatuiesc cel mai titrat si experimentat cuplu de profesori de tango argentinian din Romania; cei doi exceleaza în explicatii logice si analiza miscarii si danseaza alaturi de Razvan Mazilu in spectacolul Un Tango Mas, primul spectacol de tango argentinian din România.

Despre Libertango
Libertango este scoala de tango argentinian din Brasov, fondata in iunie 2008 de catre Mirela Muntean. La Libertango puteti descoperi si dansa tangoul argentinian prin intermediul cursurilor, practicilor, milongilor organizate la Libraria Okian, de doua ori pe saptamana, lunea si sambata. Periodic, Libertango cu sprijinul Tangotangent, organizeaza seminarii intensive de tango argentinian pentru iubitorii de tango din Brasov si din intreaga tara.
Mai multe detalii despre Libertango si tango la Brasov aflati pe www.libertango.ro

Despre Tangotangent
Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.
TangoTangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian - Un Tango mas - care se joaca in prezent la Teatrul Odeon.
Pentru mai multe detalii despre noi, activitatile si proiectele noastre vizitati website-urile si www.milonga.ro, sau www.tangotangent.ro


Brasov: Libertango / Mirela Muntean – 0749342353 sau office@libertango.ro
Bucuresti: Tangotangent / Amalia Iscu – 0741 131319 sau office@tangotangent.ro
Afisul evenimentului in format de print: www.admini.ro/lt

Despre ISCU GILBERT NICOLAE PFA

Despre Tangotangent
Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.
TangoTangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian - Un Tango mas - la Teatrul Odeon.
Pentru mai multe detalii despre noi vizitati www.milonga.ro

Participare: Intrare libera