TangoTangent lanseaza TANGOGENTE

Locul desfasurarii: Villa Rodizio, JCC, Clubul Taranului

Organizator: TangoTangent

TangoTangent lanseaza TANGOGENTE

Bucuresti, Romania, 27 Mai 2009 – Tangotangent anunta: Lansarea proiectului TANGO GENTE, prin intermediul caruia isi propune sa invite in Romania cele mai talentate si titrate cupluri de profesori/maestri de tango argentinian pentru a sustine workshopuri pentru pasionatii de tango din Romania.

Proiectul eveniment debuteaza in acest weekend, vineri 29 mai, cu Milonga Cumpleanos (Petrecerea cu tango aniversara) care va incepe de la orele 21.00 la Restaurantul Villa Rodizio, Str. I.L. Caragiale nr. 32.

Prima editie TANGO GENTE ii are ca invitati din Buenos Aires, Argentina, pe Luiza Paes si Juan Fossati care vor sustine sambata si duminica - pe 30 si 31 mai - 6 workshop-uri de tango, la Clubul Taranului - partener al evenimentului, Sos. Kisselef nr. 3 (Intrarea Monetariei).

Punctul de maxim interes al evenimentului va fi Sambata – 30 mai 2009, la Milonga organizata de la ora 22.00 in sala festiva a Centrului Comunitar Evreiesc (JCC), str. Popa Soare nr. 18, cand Juan si Luiza vor sustine o demonstratie de tango argentinian.

Evenimentul se va incheia duminica – 31 mai 2009 cu Milonga de Despedida, cu incepere de la ora 21.00.

“Luiza Paes si Juan Fossati isi propun prin intermediul acestor workshopuri de tango argentinian sa transmita participantilor o serie de idei si tehnici creative care să stimuleze ascultarea activa a muzicii şi sa incurajeze improvizatia personală in dans in general, si in tango argentinian in special.” ne-a declarat Gilbert Iscu, din partea TangoTangent (organizatorul evenimentului).


Gilbert Iscu
Tangotangent
0721 284428
seminar@gotan.ro
Alte detalii despre eveniment pe site-ul oficial: www.gotan.ro

Despre ISCU GILBERT NICOLAE PFA

Despre Tangotangent
Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.
TangoTangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian - Un Tango mas - la Teatrul Odeon.
Pentru mai multe detalii despre noi vizitati www.milonga.ro

Participare: Intrare libera