O noua imagine online pentru Tara Fashion

BUCURESTI - 23 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Magazinul online de haine Tara Fashion si-a reinventat imaginea printr-un nou design si noi functionalitati create pentru clientele care cauta in fiecare zi haine speciale.

E magie in orice punem dragoste si nu ego-ul nostru. Asta am pus in hainele noastre,tot sufletul si multa pasiune.Indiferent de lucrurile pe care le realizam,atunci cand ele cuprind acel ceva care ne insufleteste transmit dragoste si ceilalti rezoneaza frumos.Asta ne dorim pana la urma si firma Copimaj a inteles acest lucru si a facut ca totul sa fie perfect.

Roxana Cojocaru, Managing Partner Tara Fashion

Magazinul Tara Fashion este acum imbracat  intr-o noua imagine mult mai moderna si luminoasa care respecta standardele de uzabilitate si usurinta in navigare astfel incat clientele sa gasesca in cel mai scurt timp hainele lor preferate.

O data cu lansarea noului site, Tara Fashion a pregatit noi creatii de sezon pentru doamnele care vor sa-si reinnoiasca garderoba, o noua colectie pentru copiii care au inceput noul an scolar dar si un nou val de reduceri de pana la 40%.

Noua imagine a magazinului online Tara Fashion a fost dezvoltata de agentia Copimaj Interactive, agentie specializata in graphic design, marketing si comert online.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tara-fashion1/o-noua-imagine-online-pentru-tara-fashion