ADRIANA LARISA ANTIPA in vizita la electorat

BUCURESTI - 13 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Politic

ADRIANA LARISA ANTIPA in vizita la electoratul
din Grivita si B-dul Ion Mihalache

Joi, 13 noiembrie in jurul orelor 14.00, candidatul Aliantei PSD + PC la Camera Deputatilor din Colegiul 4, doamna Adriana Larisa Antipa a vizitat strazile dintre Grivita si Bdul Ion Mihalache. Adriana Larisa Antipa a stat de vorba cu electoratul de pe strazile Casin, Vrancea, Florilor, Rucar, Lotru, Lainici, Feroviarilor, Emanoil Ionescu, Aristotel Pappia, Rotasului, Sutasilor, Mladitei si Siret.

ADRIANA LARISA ANTIPA in vizita la electorat

Adriana Larisa Antipa le-a comunicat oamenilor faptul ca:“ in primul meu mandat, voi incerca sa repar greselile legislative facute pana acum si sa ajut tara aceasta sa se transforme in bine”.
Candidata preferata a Colegiului 4 din Sectorul 1, doamna Adriana Larisa Antipa a mai transmis cetatenilor ca “ merita sa se faca auziti, sa traiasca mai bine cu adevarat si sa aiba protectie sociala asa cum exista in tarile europene, de aceea in 30 noiembrie trebuie sa aleaga schimbarea si sa voteze cu sufletul ”.
Adriana Larisa Antipa a fost intampinata de electorat cu caldura si satisfactie, oamenii incurajand-o sa “ ia refaca legile proaste care nu mai sunt bune si sa faca altele noi pentru oamenii de rand”, dupa cum afirma unul dintre locuitorii strazii Feroviarilor.
In staff-ul de campanie al doamnei Adriana Larisa Antipa s-au aflat si consilierii locali ai PSD, Vasile Motoc si Carmen Musceleanu, care au prezentat cetatenilor oferta electorala a Aliantei PSD + PC si au discutat despre regizorul Sergiu Nicolaescu, candidatul Aliantei PSD + PC la Senat, pe acelasi colegiu cu doamna Adriana Larisa Antipa.

Despre Tara Image Grup

ALIANTA PSD+PC SECTOR 1
Carmen Musceleanu
comunicare@psdsector1.ro