Comunicate Tara Image Grup

Compania Tara Image Grup a emis 3 comunicate de presa

 • BUCURESTI - 27 octombrie 2009

  Organizatia TSD – Sector 1 s-a aflat marti, 27 octombrie 2009, intre orele 8.30-9.00 la Centrul de Hematologie Dr. Felix pentru a dona sange bolnavilor din Sectorul 1 .
  In incercarea de a ajuta mai multi bolnavi, prin donarea de sange Dan Tudorache, presedintele PSD Sector 1 a fost insotit de peste 75 de tineri studenti precum si de Cristina Mara, presedintele TSD –Sector 1.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 22 iunie 2009

  Presedintele PSD Sector 1, DAN TUDORACHE si Lavinia Sandru doresc azi un sector verde si initiaza pentru sectorul 1 din Capitala, cel mai cunoscut proiect al anului 2009-denumit „ECOLOGICA”.
  Azi, la orele 10.00, la sediul la Universitatii Bioterra din Capitală şi intitulat 'Eco-Poliţia' a avut loc lansarea pentru sectorul 1. Proiectul este realizat în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Loteria Română si isi propune sensibilizarea opiniei publice şi stimularea organizării de manifestări şi acţiuni concrete pentru prezervarea cadrului natural existent, cu precădere a celui din mediul urban    comunicatul de presa

 • ADRIANA LARISA ANTIPA in vizita la electorat

  BUCURESTI - 13 noiembrie 2008

  ADRIANA LARISA ANTIPA in vizita la electoratul
  din Grivita si B-dul Ion Mihalache

  Joi, 13 noiembrie in jurul orelor 14.00, candidatul Aliantei PSD + PC la Camera Deputatilor din Colegiul 4, doamna Adriana Larisa Antipa a vizitat strazile dintre Grivita si Bdul Ion Mihalache. Adriana Larisa Antipa a stat de vorba cu electoratul de pe strazile Casin, Vrancea, Florilor, Rucar, Lotru, Lainici, Feroviarilor, Emanoil Ionescu, Aristotel Pappia, Rotasului, Sutasilor, Mladitei si Siret.
      comunicatul de presa