Cele mai bune promotii intr-o libraria online

BUCURESTI - 27 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Reduceri de peste 50% la carti de la edituri prestigioase in libraria TargulCartii.ro

Incepand de vineri, 27 iunie, si pana duminica, 29 iunie, libraria online de la TargulCartii.ro va ofera cele mai bune discounturi si reduceri la carti. Printre editurile ale caror carti vor fi reduse se numara Humanitas, Nemira, Univers Enciclopedic, Iri, Univers Enciclopedic Gold, Trei si Rao.

Daca va pasioneaza cartile care trateaza subiecte de spiritualitate, religie, sau pur si simplu lecturile sunt majoritar orientate spre stiintele umaniste, in libraria TargulCartii.ro gasiti cartile editurii Humanitas la preturi foarte accesibile in aceasta perioada.

Pentru a va completa sectiunea de literatura universala din biblioteca, colectiile de autori de la editura Rao sunt alegerea potrivita. TargulCartii.ro ofera discounturi substantiale.

Aveti ca autor preferat pe J.R.R Tolkien sau Isaac Asimov? Evadati des in lumea inchipuita de autori celebri pentru a scapa pret de un ceas din realitatea cotidiana? La sectiunea SF din libraria noastra gasiti colectiile de literatura stiintifico-fantastica ale editurii Nemira la cele mai bune preturi.

Pentru lecturi istorice si opere fundamentale din literatura universala, libraria TargulCartii.ro are o ofera de reduceri la carti de la editurile Univers Enciclopedic si Univers Enciclopedic Gold. Tot aici puteti gasi si carti pentru cei mici, care sa le completeze relaxarea din vacanta de vara.

Pentru pasionatii de psihologie sau cei care au nevoie de cateva sfaturi pentru dezvoltarea personala, noi avem cele mai bune carti la cele mai bune preturi. Puteti profita de reducerile oferite pentru cartile de la prestigioasa editura Trei, in domeniul psihologiei practice, parapsihologiei si carti cu sfaturi practice pentru dezvoltarea personala si profesionala.

In fine, pentru cei in cautarea lecturii perfecte pentru aceasta vara sau pentru vacanta de mult visata, va oferim o gama larga de carti de beletristica, memorialistica si romane contemporane de la editura Rao, la cele mai bune preturi.

La TargulCartii.ro weekendul 27-29 iunie este dedicat in exclusivitate pasionatilor de carti si de lectura, cu oferte special concepute pentru ei de reduceri la carti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/targul-cartii/cele-mai-bune-promotii-intr-o-libraria-online