Cumparam carti pentru Targulcartii.ro

BUCURESTI - 29 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Anticariatul online Targulcartii.ro te ajuta sa iti mai golesti biblioteca, cumparand cartile de care tu nu mai ai nevoie.

Targulcartii.ro este un anticariat online interesat de a cumpara carti folosite pentru repunere in vanzare. Beneficiind de una dintre cele mai performante formule de gestionare a unui anticariat online, la Targulcartii.ro suntem mereu in cautare de surse pentru a ne reimprospata stocul de carte utilizata, pe care il punem in vanzare. La Targulcartii.ro veti gasi mereu disponibilitatea de a cumpara cartile la care ati decis sa renuntati, atata timp cat acestea pot fi comericalizate. Pentru volume mari de carte ne deplasam la domiciliul dumneavoastra pentru a ridica stocul, pentru volume mai mici va asteptam la sediul nostru din zona Armeneasca (str. Paleologu nr.3A).

Vanzarea de carti spre anticariat nu trebuie sa fie vazuta ca o renuntare la bunuri personale, fie din ratiuni de spatiu, fie pentru a satisface nevoi financiare. De fapt, atunci cand vindeti o carte deja citita de dumneavoastra, nu faceti altceva decat sa oferiti altcuiva oportunitatea de a se bucura de ea in conditii accesibile, dupa achizitionarea la un pret mic din anticariat. In esenta, este acelasi gest ca distribuirea unui articol interesant pe retelele de socializare, doar ca, vanzand spre anticariat, va veti bucura si de beneficii financiare. 

Prin mainile echipei noastre de achizitii a trecut, probabil, intreaga gama de carti ce poate fi gasita in bibliotecile romanilor. De aceea puteti fi incredintati ca atunci cand unul dintre evaluatorii nostri ofera un pret pe carte, acela va fi pretul corect cu care volumul respectiv poate fi vandut spre anticariat. Avantajul de a apela la TargulCartii.ro pentru achizitionarea volumelor de carte pe care vreti sa le puneti in vanzare sta in promptitudinea cu care facilitam procesul de cumparare a cartilor. Daca intentionati sa eliminati un numar mare de volume din biblioteca, vom veni in cel mai scurt timp posibil, vom evalua cu rapiditate stocul dumneavoastra si vom cumpara cartile vandabile, facand plata pe loc. In cazul in care doriti sa eliminati un numar mic de volume din biblioteca dumneavoastra, veti intalni acelasi profesionalism si promptitudine la achizitorii nostri de la sediu.  

Daca doriti sa castigati spatiu in biblioteca prin eliminarea intr-un mod rentabil si fara eforturi a cartilor la care va doriti sa renuntati, contactati-ne si vom gasi o solutie satisfacatoare pentru ambele parti. Anticariatul nostru este intotdeauna interesat de a cumpara carti de care dumneavoastra nu mai aveti nevoie.  Va invitam sa ne contactati, fie telefonic, fie prin e-mail, pentru a ne oferi ocazia de a cumpara cartile dumneavoastra.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/targul-cartii/cumparam-carti-pentru-targulcartii-ro