Reduceri de weekend in anticariatul Targul Cartii

BUCURESTI - 11 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Cele mai bune oferte si reduceri oferite de anticariatul Targul Cartii in weekendul 11-13 iulie

Pentru a va face sfarsitul de saptamana cat mai placut, Targul Cartii va invita sa profitati de cele mai bune reduceri de anticariat, in perioada 11-13 iulie. Discounturile oferite sunt de peste 30%.

Va asteptam cu drag sa va alegeti de pe rafturile anticariatului nostru online cartile care va pasioneaza, pe care le cautati de mult, la cele mai bune preturi . Indiferent de subiectul preferat – fie ca va doriti o lectura din psihologie, istorie, arta sau stiinte umaniste, sau sunteti in cautarea ghidului perfect care sa va ajute sa va amenajati gradina si sa va inspire cu idei de decoratiuni interioare, noi avem tot ce va trebuie.

Discounturile de peste 30% sunt valabile pentru sute de titluri si mii de volume, din cele mai diverse domenii. Reducerile de anticariat din acest weekend va pot ajuta sa va gasiti urmatoarea lectura de vacanta, colectii de carti pe care doreati de mult sa le achizitionati, sau va pot completa sectiunea de beletristica din biblioteca dumneavoastra.

Reducerile de anticariat se aplica in incepand cu 11 iulie, vineri, si sunt valabile pana duminica, 13 iulie. Spor la citit!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/targul-cartii/reduceri-de-weekend-in-anticariatul-targul-cartii