Vand carti vechi anticariatului TargulCartii.ro

BUCURESTI - 16 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Este cel mai rapid, facil, accesibil mod prin care se desfasoara vanzare carti vechi, ignorate, peste care privirea trece nepasatoare! Orice tip de carti sunt cumparate de anticariat TargulCartii.ro, scrieri apartinand oricaror ere, curente literare, semnate de oricare autor si publicate de orice casa de editura din tara si din strainatate!

Vand carti vechi anticariatului TargulCartii.ro

Vand carti anticariat din propriul camin, fara a vizita nenumarate magazine de carte veche, fara a primi raspunsuri negative sau priviri dezaprobatoare, fara a pierde resurse in tentativa de a renunta la cartile ce candva m-au bucurat, ce odinioara m-au facut sa traiesc dar care acum nu mai fac parte din viata, viziunea, lumea mea.

Vand carti anticariat ce erau minunate catre TargulCartii.ro pentru ca scrierile vechi merita prilejul de a naste din nou bucurii, emotie, viata. Iar TargulCartii.ro spre care vand carti vechi foarte accesibil, facil, rapid, din confortul propriei case, este oportunitatea batranelor carti, scrieri, reviste, publicatii ce nu mai fac parte din prezent si viitor!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/targul-cartii/vand-carti-vechi-anticariatului-targulcartii-ro