TARGUL AGROEXPO-AGROALIMENT

Locul desfasurarii: PIATA UNIRII

Organizator: A&M EVENT DAY in parteneriat cu CAMERA DE INDUSTRIE SI COMERT VRANCEA

TARGUL AGROEXPO-AGROALIMENT

In aceasta toamna, in perioada 12 -15 septembrie, A&M Event Day si Camera de Comert Industrie si Agricultura Vrancea,cu sprijinul Primariei Municipiului Focsani, au deosebita placere de a va invita sa participati la Targul AGROEXPO AGROALIMENT ,targ de produse traditionale si locale romanesti . Evenimentul, ajuns la cea de a IV-a editie si va avea loc in Piata Unirii, Municipiul Focsani. Tematica evenimentului cuprinde: promovarea produselor alimentare traditionale si obiectelor de artizanat din toate zonele tarii.Cu aceasta ocazie,vizitatorii vor putea petrece cateva momente de relaxare,targuind si degustand branzeturi,preparate din carne,placinte si prajituri de casa,miere ecologica,zacusca si dulceturi,siropuri naturale,paine de casa si vinuri alese. Mesteri populari și artiști handmade din toate zonele țării, ne vor încânta în aceste zile de toamnă cu diverse obiecte: ceramică, obiecte din piele, mic mobilier pictat,obiecte din lemn, bijuterii handmade, toate făcute cu multa îndemanare! In aceeasi perioada va avea loc si Expozitia de Echipamente si Utilaje din domeniul agriculturii si horticulturii. Editia din 2013 a Targului AGROEXPO-AGROALIMENT isi propune ca pe intreaga perioada de desfasurare de 4 zile, sa puna in legatura directa producatorii si comerciantii expozanti cu publicul vizitator, pentru a le oferi posibilitatea de a stabili noi contacte, de a finaliza contracte si de a mari volumul vanzarilor. De asemenea, AGROEXPO-AGROALIMENT 2013 va beneficia in data de 12 septembrie de o zi dedicata presei ceea ce va aduce un plus de promovare. Va asteptam pe toti, din 12 pana in 15 septembrie, de dimineata pana seara, in Piata Unirii a Municipiului Focsani! Pentru relatii suplimentare si inscrieri : Contact: DEACONU ALINA- PR Manager Tel:       0753.041606 / 0753042017 email:   office@eventdays.ro www.eventdays.ro

Confirmare pana la data: 9 august 2013

Participare: Intrare libera