Tarla

Definitie Tarla

Unitate de teren in plantatiile de vii si pomi.In plantatiile de vii tarlaua este unitatea de teren a unei formatii de lucru si este formata dintr-o grupa de parcele.In plantatiile de pomi tarlaua este cea mai mica unitate de teren, dimensiunea si forma acesteia variind in functie de panta si de configuratia terenului.Pentru a permite mecanizarea lucrarilor in plantatie este necesar ca laturile lungi ale tarlalei sa fie paralele si sa aiba lungimea intre 70 si 200 de metri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tarla? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tarla.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tarla. Definitiile termenilor despre Tarla cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tarla, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tarla.