Bussines-ul la el acasă - 19 ani de prezenţă la BVB

BUCURESTI - 13 aprilie 2016

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

Farmaceutica REMEDIA marchează 19 ani de prezenţă la Bursa de Valori Bucureşti (www.bvb.ro – simbol RMAH) şi peste 20 de ani de activitate pe piaţa farma prin organizarea, pe date de 20 aprilie 2016, a unui eveniment dedicat, “Să cunoaştem business-ul la el acasă”, aflat la a 3-a ediţie, care va reuni la sediul companiei investitori, reprezentanţi ai fondurilor de pensii şi de investiţii, ai societăţilor de brokeraj, reprezentanţi ai mass-media.

Bussines-ul la el acasă - 19 ani de prezenţă la BVB

Farmaceutica REMEDIA S.A. deţinuta de omul de afaceri Valentin-Norbert TARUS, în calitate de acţionar majoritar, şi-a întărit puternic poziţia în Bucureşti, prin achiziţia a 15 noi farmacii operand acum 18 unităţi. La nivel national lanţul de farmacii REMEDIA este prezent în 16 judeţe, cu peste 100 de unitati de retail proprii, inclusiv REMEDIA Baby- dedicata copiilor.

Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics S.R.L. este o societate detinuta 100% de Farmaceutica REMEDIA S.A. si a fost reactivata in 2015 ca urmare a impunerilor legislative privind separarea activitatilor cu ridicata de cele de retail farmaceutic. Societatea a preluat linia de business de distributie angro impreuna cu activitatile de logistica si alte serviciile auxiliare de la Farmaceutica REMEDIA S.A. care a pastrat activitatile de retail prin operarea celor 100 de farmacii proprii.

Despre Tarus Media

TARUS Media este o companie a carei bogata experienta acumulata in domeniul medico-farmaceutic din Romania s-a concretizat in sfera evenimentelor medicale si a publicisticii de profil prin doua demersuri editoriale de succes, The British Medical Journal–Editia in limba romana si Medica Academica.