Farmaceutica Remedia este partener al Forumului TARUS Media “Actualitati in dermatologie”, 3 iunie 2016, Bucuresti

BUCURESTI - 25 mai 2016

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

Vineri, 3 iunie 2016, incepand cu ora 09:30 va avea loc in Bucuresti, la Hotel DoubleTree by Hilton, Forumul “ Actualitati in dermatologie ” organizat de TARUS Media. Terapia cu celule stem extrase din grăsimea ombilicală, actualitati in tratamentul melanomului și abordarea inovativa in tratamentul plagilor reprezentata de Altrazeal sunt doar cateva dintre subiectele dezbătute in cadrul evenimentului.

Reprezentanţii Institutului Naţional de Sănătate Publică va propun un subiect de stringenta actualitate: noile norme legislative privind paturile de bronzat.

Agenda cuprinde lideri de opinie importanti precum:

Prof. Dr. Ioan NEDELCU, Centrul Medical “Dr. Nedelcu”, Bucuresti

Prof. Dr. Rodica COSGAREA, UMF “Iuliu Hatieganu”, Cluj Napoca

Dr. Alin NICOLESCU, CMDT Policlinica Roma, Bucuresti

Prof. Dr. Laura GHEUCA SOLOVASTRU, SCJ “Sf. Spiridon”, Iasi

Dr. Vasile BENEA, Spitalul Clinic “Victor Babes”

Alte subiecte aduse in prim-plan in cadrul evenimentului sunt:  Rolul laserelor Dye si ND:Yag in dermatologie, Actualitati in tratamentul dermatitei atopice, Actualitati in tratamentul melanomului, Linii terapeutice in micoza unghiei.

Evenimentul este creditat de catre Colegiul Medicilor din Romania cu 5 credite EMC . Taxa de participare este 220 RON pentru medici, respectiv 100 RON pentru rezidenti si include un abonament electronic la publicatiile The British Medical Journal-editia in limba romana si Medica Academica .

Pentru detalii despre participarea la eveniment puteti suna la numarul de telefon: +40 758 046 947, scrie un e-mail pe adresa: contact@tarus.eu  sau accesa pagina de internet www.tarusmedia.ro, sectiunea evenimente 2016. Persoana de contact: Cristina DRAGHESCU.

Despre Tarus Media

TARUS Media este o companie a carei bogata experienta acumulata in domeniul medico-farmaceutic din Romania s-a concretizat in sfera evenimentelor medicale si a publicisticii de profil prin doua demersuri editoriale de succes, The British Medical Journal–Editia in limba romana si Medica Academica.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tarus-media1/farmaceutica-remedia-este-partener-al-forumului-tarus-media-actualitati-in-dermatologie-3-iunie-2016-bucuresti