FIVE PLUS Art Gallery @ Art Safari 2015, 13-17 mai 2015

BUCURESTI - 6 mai 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Farmaceutic

TARUS Media sustine participarea FIVE PLUS Art Gallery din Viena, Austria in cadrul celei de-a doua editii a Pavilionului de Arta “ Art Safari ”, ce va avea loc in perioada 13-17 mai 2015, in Cladirea Ciclop, bd. Magheru 6-8, Bucuresti.

Art Safari 2015

Art Safari 2015

FIVE PLUS Art Gallery promoveaza in Austria artisti romani si internationali care asuma afinitati cu spatiul de cultura romanesc. Artistii ale caror lucrari vor fi expuse in cele trei standuri FIVE PLUS Art Gallery din cadrul Pavilionului Art Safari au avut deja expozitii la Viena, lucrarile lor fiind cunoscute in randul iubilorilor de arta.

Art Safari Bucuresti 2015 va expune o panorama a artei romanesti de patrimoniu si contemporana, alaturi de o selectie de artisti reprezentati de galerii internationale din Estul si Vestul Europei. Selectia va cuprinde in jur de 50 de galerii si institutii culturale care vor prezenta operele a peste 300 de artisti.

Cele doua secțiuni ofera astfel o colecție vasta de lucrari, inclusiv acelea ale artistilor consacrați sau debutanți, impreuna cu o serie de expoziții tematice organizate in parteneriat cu muzeele si institutiile culturale din Romania.

FIVE PLUS Art Gallery va expune lucrari ale artistilor: Ion MANDRESCU, Traian BOLDEA, Marilena PREDA-SANC, Constantin PACEA, Ion PACEA si Stefan SZONYI.

Detalii suplimentare privind evenimentul, dar si orele de acces si punctele de vanzare a biletelor sunt disponibile pe www.artsafari.ro