Forumul TARUS Media al Medicilor de Familie, 13 mai 2016 – “Alimentația și bolile cardiovasculare”

BUCURESTI - 26 aprilie 2016

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

Prof. Nicolae Hâncu, despre “Stilul de viata si Bolile cronice netransmisibile”

Intre stilul de viata si bolile cronice netransmisibile este o interdependenta bine stabilită. Stilul de viață este definit prin suma comportamentelor omului, dintre care cu deosebire intereseaza alimentatia sanatoasa, activitatea fizica, cea mentala, consumul moderat de alcool si absenta fumatului.

Alimentatia sanatoasa presupune un aport caloric si nutritiv conform necesarului, in functie de varsta, sex si nivelul de activitate fizica. Se estimează că alimentația sănătoasă poate preveni peste 50% dintre bolile cronice netransmisibile, iar alimentatia nesanatoasa ar fi răspunzătoare de decesul a 14 milioane de oameni anual în întreaga lume.

Prof.dr. Nicolae HANCU va conferenția despre acest subiect in cadrul FORUMULUI MEDICILOR DE FAMILIE cu tema “ALIMENTATIA SI BOLILE CARDIOVASCULARE” pe care TARUS Media il organizeaza vineri, 13 mai 2016, incepand cu ora 09:30 la Hotel DoubleTree by Hilton, Bucuresti.  

La eveniment vor mai lua parte: prof. dr. Irinel POPESCU, conf. dr. Diana PAUN - consilier de stat al Presedintiei Romaniei, prof.dr. Catalina POIANA – presedinte Colegiul Medicilor Bucuresti, reprezentanti ai Societatii Nationale de Medicina de Familie si ai CNAS, prof. dr. Mircea CINTEZA, prof. dr. Dan OLTEANU, reprezentanți ai companiilor farmaceutice,  reprezentanți ai mass-media.

Evenimentul este creditat de catre Colegiul Medicilor din Romania.

Taxa de participare este de 180 RON pentru medici și 100 RON pentru rezidenti și include un abonament în format electronic la revistele The British Medical Journal-editia in limba romana si Medica Academica . Poate fi achitata in contul RO78 BTRL RONC RT0V 0560 5503, deschis la Banca Transilvania, beneficiar TARUS Media (RO 18379900).

Informații suplimentare: tel: +40 758 046 947, email: cristina.draghescu@tarus.eu,  www.tarusmedia.ro, sectiunea evenimente 2016. Persoana de contact: Cristina DRAGHESCU.

Despre Tarus Media

TARUS Media este o companie a carei bogata experienta acumulata in domeniul medico-farmaceutic din Romania s-a concretizat in sfera evenimentelor medicale si a publicisticii de profil prin doua demersuri editoriale de succes, The British Medical Journal–Editia in limba romana si Medica Academica.