Simpozion medical: Inovatii in Managementul Plagilor

BUCURESTI - 9 iunie 2015

Comunicat tip General in Sanatate, Stiinta / Cercetare, Farmaceutic

TARUS Media impreuna cu Farmaceutica REMEDIA si B.Braun organizeaza in data de 15 iunie 2015, la Palatul Cesianu-Racotiva (Artmark), Bucuresti, simpozionul medical Inovatii in Managementul Plagilor.

Inovatii in Managementul Plagilor

Inovatii in Managementul Plagilor

Evenimentul da startul seriei de cursuri practice, cu aceeasi denumire, ce au ca obiectiv principal ameliorarea si imbunatatirea continua a standardelor profesionale, precum si transmiterea de informatii utile in domeniul ingrijirii plagilor.

Prima intalnire va avea loc in Bucuresti si va reuni un numar de 50 asistente medicale si lucratori din sistemul de ingrijiri medico-sociale implicati in managementul plagilor. Urmatoarele simpozioane se vor desfasura in orasele: Cluj, Iasi, Timisoara si Craiova, incepand cu data de 18 septembrie 2015.

Cursurile vor satisface nevoile de formare si informare continua ale practicienilor din acest domeniu, de la novice la expert, prin integrarea unor sesiuni interactive care ofera strategii globale de gestionare a ranilor.

Simpozionul este creditat de catre OAMGMAMR cu 3 credite. 

Despre Tarus Media

TARUS Media este o companie de consultanta de business si comunicare ce activeaza in domeniul sanatatii avand o experienta de peste 5 ani, un portofoliu de clienti importanti, in continua crestere si evenimente de inalta tinuta si importanta.
TARUS Media este publisher al British Medical Journal-editia in limba romana si Medica Academica, sub auspiciile Asociatiei Medicale Britanice si Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.