Tarus Media organizeaza Forumul “Actualitati in dermatologie” pe 3 iunie 2016, in Bucuresti

BUCURESTI - 24 martie 2016

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

Bolile de piele sunt cele mai intalnite forme de infectii care apar la oamenii de toate varstele. Este foarte importanta diagnosticarea corecta a bolii si administrarea tratamentului specific; netratata, orice afectiune de piele se agraveaza si afecteaza nu numai sanatatea fizica ci si echilibrul emotional, conducand la aparitia depresiei, anxietatii si la scaderea stimei de sine.

Tarus Media organizeaza Forumul “Actualitati in dermatologie” pe 3 iunie 2016, in Bucuresti

La inceputul verii, TARUS Media propune tuturor specialistilor in domeniul sanatatii un forum de dezbatere privind actualitatile in dermatologie. Acesta are ca obiectiv cresterea gradului de informare generala asupra preventiei si tratamentelor utilizate in cazul celor mai frecvente afectiuni ale pielii.

Tematica evenimentului cuprinde o paleta larga de subiecte abordate, printre care: noi abordari in tratamentul micozelor, acneelor, dermatitelor, psoriazisului, reactiile imunologice postmedicamentoase sau terapia cu celule stem din grasimea ombilicala.

Invitati:

Prof. dr. Ioan NEDELCU , Bucuresti

Prof. dr. Calin GIURCANEANU, Spitalul Elias, Bucuresti

Prof. dr. Laura SOLOVASTRU, SCJ “Sf Spiridon”, Iasi

Prof. dr. Remus ORASAN, UMF “Iuliu Hategan”, Cluj

Conf. dr. Vasile BENEA, Spitalul “Prof.dr. Scarlat Longhin”, Bucuresti

Dr. Alin NICOLESCU, Bucuresti

Conf. dr. Diana PAUN, consilier de stat al DSP al Presedentiei Romaniei

TAXA DE PARTICIPARE : 220 RON (pentru medici) , 100 RON (pentru rezidenti) .                                                                                                                                       

Pretul include un abonament la BMJRo si Medica Academica in format electronic (50 credite EMC ). Conferinta este creditata, in plus, cu 5 credite EMC. 40 de locuri gratuite pentru studenti.

Taxele de participare pot fi achitate in contul RO78 BTRL RONC RT0V 0560 5503, deschis la Banca Transilvania, beneficiar TARUS Media (RO 18379900). Detalii la telefon 021.320.01.90 sau pe contact@tarus.eu. 

 

Despre Tarus Media

TARUS Media este o companie a carei bogata experienta acumulata in domeniul medico-farmaceutic din Romania s-a concretizat in sfera evenimentelor medicale si a publicisticii de profil prin doua demersuri editoriale de succes, The British Medical Journal–Editia in limba romana si Medica Academica.