BUCURESTI - 15 aprilie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Retail, Juridic

Live site

Taxhouse – Taxand Romania nominalizata la cea de a 10-a editie a Premiilor anuale europene de fiscalitate 2014, organizate de International Tax Review.

Taxhouse este exclusiv biroul Taxand din Romania. Taxand este cea mai mare organizatie independenta de consultanti fiscali care ofera servicii de consultanta fiscala de inalt nivel pe plan mondial.

Avand o echipa de consultanti fiscali cu inalte standarde profesionale, care au investit dedicare si pasiune in serviciile de asistenta fiscala oferite clientilor globali si locali pe parcursul celor peste 8 ani de prezenta pe piata de profil din Romania, Taxhouse a fost recent nominalizata la urmatoarele premii:

- Central European Tax Firm of the Year

Alaturi de Taxhouse, alte firme de consultanta fiscala nominalizate pentru acest premiu sunt: Deloitte, EY, PwC Romania, Baker & McKenzie si White & Case.

- Central European Transfer Pricing Firm of the Year

Alaturi de Taxhouse, alte firme de consultanta fiscala nominalizate pentru acest premiu sunt: PwC, EY si Deloitte.

Aceste nominalizari sunt o confirmare a serviciilor de inalta calitate oferite de Taxhouse si a pozitiei sale solide pe piata din Romania.  Taxhouse ofera clientilor sai acces direct la echipa locala de experti fiscali, precum si la cei 2000 de experti fiscali Taxand din aproape 50 de tari.

Din perspectiva europeana, ca jucator pe piata globala de servicii de consultanta fiscala, Taxand a primit urmatoarele nominalizari:

- European Tax Firm of the Year

- European Indirect Tax Firm of the Year

- European Transfer Pricing Firm of the Year

- European Tax Innovator of the Year

Taxand a primit 31 de nominalizari la Premiile anuale europene de fiscalitate, editia 2014 organizate de International Tax Review (ITR), din care 14 nominalizari pentru Firma nationala de consultanta fiscala a anului (“National Tax Firm of the Year”), depasind numarul de nominalizari primite de EY, Deloitte, KPMG si PwC.

International Tax Review este o marca market-lider consacrata ce deserveste comunitatea de servicii de consultanta fiscala internationala, o resursa esentiala de informatii pentru directori de taxe, directori financiari, consultanti fiscali si avocati.

In presa scrisa, in mediul online si prin intermediul unor evenimente consacrate, International Tax Review furnizeaza cele mai pertinente si de actualitate analize privind schimbari legislative in domeniul fiscal, tranzactii recente si spete tehnice de fiscalitate intens discutate la nivel global.

Despre Taxhouse

TaxHouse este un cabinet independent de consultanta de elita, ce ofera o gama completa si integrata de servicii fiscale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/taxhouse-srl/taxhouse-taxand-romania-nominalizata-la-cea-de-a-10-a-editie-a-premiilor-anuale-europene-de-fiscalitate-2014-organizate-de-international-tax-review